Dumcsizzunk! … Mádai Andrea szakértőnkkel

Mádai Andrea reflexológus, természetgyógyász

Sorozatunkban szakértőinket mutatjuk be Nektek. Ők azok, akik szakértelmükkel tanácsokat adnak, hozzászólásokra válaszolnak. Most emberi oldalukról is megismerhetitek őket. Ma Mádai Andrea reflexológust, természetgyógyászt. Témakörei: természetgyógyászat, reflexológia, baba és gyerek thai masszázs, Bach virágterápia, Schüssler sók, kínai elektromágneses akupresszúrás kezelések. Elérhetőségei: kislotusz.hu

1., Mivel foglalkoztál a gyermeke(i)d születése előtt? Milyen szakmai úton jártál, hogyan képzelted el a karriered?

Reklámügynökségen dolgoztam marketing szakemberként.

2., Változtatott-e a terveiden a gyermekeddel otthon töltött idő?

Mindig is érdekeltek a gyógynövények, a természetes gyógymódok. Már egyetemistaként is használtam gyógyteákat, jártam reflexológiai kezelésekre, később csontkovácshoz, homeopátiás szakemberhez. Folyamatosan kerestem a természetes lehetőségeket, és a várandósság alatt ez még hangsúlyozottabbá vált. Az otthon töltött idő alatt pedig rájöttem, hogy ezen az úton szeretnék elindulni, természetgyógyászként képzelem el a jövőmet. Ekkor kitanulni ezt a hivatást.

3., Milyen tulajdonságokat fedeztél fel magadon, magadban, amit a gyermeked születése előtt nem is ismertél?

Mindig is családcentrikus voltam, most is a család az első, és a legfontosabb az életemben.

4., Váltottál a visszatéréskor? Miért pont ezt az irányt választottad, mi volt az indíttatásod? Hogyan alakult az álom valósággá?

Gyerekkoromtól kezdve nagyon érzékeny és empatikus voltam. Már első nap az oviban nem a saját szorongásaimmal foglalkoztam, hanem másokat vigasztaltam. Kamaszként nagyon nyitottá váltam a spirituális dolgokra. Figyeltem a megérzéseimre, anélkül működtettem a Vonzás törvényt, hogy erről tudomásom lett volna. Minden ösztönös volt. A várandósság után pedig meg mertem valósítani az álmaimat. Szerettem volna a családomon és embertársaimon segíteni. Úgy érzem, hogy a kommunikációs múltam sem volt hiábavaló, mert a napi munkám során is tudom hasznosítani ezeket az ismereteket és több igaz barátra is leltem.

5., Miben rejlik ennek a munkának – számodra – a lényege? Miben egyedi a szolgáltatásod? Miben tér el másokétól?

Tevékenységi körömet holisztikus gyógymódok, állapotfelmérések és kezelések alkotják: reflexológia, baba és gyerek thai masszázs, kínai elektromágneses kezelések, Schüssler só és Bach virágterápia. Cél a test-lélek-szellem egyensúlyának megteremtése, a tünetek helyett az okok feltárása és lehetőség szerinti kezelése. Munkám abban egyedi, hogy nemcsak felnőttekkel, hanem gyerekekkel és várandós anyukákkal is foglalkozom. Többféle gyerek terápiám van, ráadásul gyakorló anyukaként saját tapasztalatokkal is rendelkezem. Fontosnak tartom a megelőzést, az oktatást. Előadásaim vagy rendszeresen írt cikkeim mindig praktikus információkat, praktikákat tartalmaznak, amelyeket könnyen be lehet illeszteni a hétköznapokba.

Bébi és gyermek thai masszázs

6., Mit szeretnél elérni? Lehet tudni valamit a jövőre vonatkozó terveidről?

Szeretném nyitottabbá tenni az embereket a természetes gyógymódokra, és minél több embernek segíteni akár egy-két jótanáccsal, akár valamilyen testreszabott kezeléssel.

7., A családod hogyan fogadta a választott új irányt? Miben támogatnak, miben szorultál mások támogatására?

Mindenben támogattak, hagyták, hogy a hobbim legyen a hivatásom.

8., Milyen tanácsot adnál azoknak az anyukáknak, akik most térnek vissza a munkába?

Valósítsák meg önmagukat, próbálják megtalálni az egyensúlyt a munka és a család között. És ami a legfontosabb, náluk jobban senki sem ismeri a gyereküket!

Gyerekkori problémák oldása Bach-virágterápiával

9., Mi a kedvenc könyved? Zenéd? Mi az a tevékenység, amit egyedül szeretsz csinálni és mi az a tevékenység, amit a gyerekeiddel szeretsz csinálni?

Szeretek olvasni, kedvelem az életrajzi regényeket, a klasszikusokat, ezoterikus könyveket és a tartalmas filmeket. Szeretek családommal együtt lenni, kirándulni, kreatívkodni, társasjátékozni vagy akár kártyázni. Zene: Ákos, legújabb slágerek, relaxációs zene, latin ritmusok. Időnként el szoktam járni természetgyógyászokkal kirándulni, továbbképzésekre, előadásokra.

10., Mi most a legnagyobb kihívás az életedben?

Támogatni a nagyobbik gyermekem középiskolai felvételijét és majd a beilleszkedését.

az interjút készítette: Gulyás Margó

Andi cikkeit ide kattintva olvashatod!

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

Mádai Andrea reflexológus-természetgyógyász vagyok, két kisgyermek édesanyja. Nagyon fontosnak tartom a betegségek megelőzését, a gyerekek egészséges életmódra való nevelését, és a meglévő betegségek kezelését.
Előző cikkÁllatbarát gyerek = boldog gyerek?
Következő cikkA peteérést segítő FSH hormonról

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..