Először ad koncertet a szülés óta Palya Bea

palya-bea-300x225.jpg

Vasárnap a Művészetek Palotájában, a Zászlótérben tér vissza a színpadra Palya Bea. A népszerű énekesnő a hét hete született Lili lánya által ihletett, és nemrég megjelent “könyv-lemeze”, az Altatok dalait mutatja be gyerekeknek és szüleiknek.

“Koncert helyett inkább közös adventi éneklés vagy családi alkalom, gyengédség és szeretet lesz ez a délelőtti program. Alapvetően a friss CD dalait, a babavárás időszaka alatt írt altatóimat adom elő zenésztársaimmal, de a végére tervezek egy kis meglepetést is” – mondta Palya Bea kedden az MTI-nek.

Az Altatok – dalok, versek álomország kapujában és azon túl című, a Kolibri Kiadó gondozásában kiadott könyvecske 22 dalszöveget és Szottfried Zsófia meseszerű illusztrációit tartalmazza, a számok a könyv CD-mellékleteként hallgathatók meg.

A CD-n hallható különleges hangszerek, például az énekesnő által megszólaltatott sansula, kalimba, tanpura és óceándob éteri, egzotikus hangon szólalnak meg, ami a vasárnapi koncerten is hallható lesz. Az énekesnő mellett – akárcsak a lemezen – zenélni fog Gerzson János (oud, résdob, hangtálak, csengők, csőhangsor), Szász Márk (ének) és Mazura János (tuba).

A koncert a Művészetek Palotája Cifra Palota-sorozatában lesz vasárnap 11 óra 30 perckor. A következő hétvégén, december 15-én szombaton Palya Bea fellép a Kaláka karácsonyi koncertjén is a Művészetek Palotájában. Az énekesnő elmondta, hogy 2013. március 31-étől minden hónap utolsó vasárnapján lesz Altatok-klub a Cifra Palotában.

MTI

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkMegváltoztatja a magzati agy szerkezetét az alkohol
Következő cikkKonfliktuskezelés: amit a mediációból tanulhatunk…

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..