Az etetőszék kiválasztásának 4 szempontja

etetőszék

Az etetőszék hasznos találmány, különösen akkor, ha 0,5-4 év közötti gyermeked van. De egyáltalán nem mindegy, hogy milyen etetőszék mellett döntesz. Íme a 4 legfontosabb szempont az etetőszék kiválasztásához!

Biztonságos etetőszék

Az első és legfontosabb tényező, hogy maximálisan biztonságos legyen, azaz a gyerek ne tudjon kiesni belőle, ne törjön össze alatta. Az első dolog, amit ellenőrizned kell vásárlás előtt, hogyan kell bekötni a gyereket a székbe. Ha nem rendelkezik biztonsági övvel a szék, akkor érdemes másikat választanod, hiszen a gyermeked minél nagyobb, annál inkább szeret majd mocorogni, akár felállni a székben.

Komfortos etetőszék

Többnyire ez a vásárlás után derül ki, de fontos szempont, hogy gyermeked jól érezze magát az etetőszékben. Ne legyen tériszonya benne, ne szorítsa vagy vágja valahol a testét és megfelelő szögben üljön benne. Ha korán kezded a hozzátáplálást, akkor érdemes dönthető fajtát választanod.

Cserélhető huzat vagy könnyű tisztíthatóság

Egy gyerek gyakran játszik evés közben, a legoptimálisabb esetben is kiborul valami, vagy kilöki a kanalat néha a kezedből, ez pedig kosszal jár. Érdemes az etetőszék kiválasztásánál a tisztíthatóságot is figyelembe venned, hogy sokkal könnyebb legyen a dolgod. Ha huzata van, akkor az legyen cserélhető és érdemes utánanézned, hogy kapható-e hozzá tartalék huzat.

Etetőszék extrákkal

Infinety hirdetés

etetőszék Az etetőszék kiválasztásakor az is fontos szempont, hogy milyen extra tulajdonságai vannak, mint például átalakítható-e asztallá vagy van-e kis tálcája, ami nagyon praktikus tud lenni. Az összecsukható etetőszéket könnyebben tudod tárolni, míg a görgős könnyebben mozgatható – ezeket a szempontokat a lakásotok adottságai és a te igényeid határozzák meg!

Etetőszék szakértőtől

Etetőszék vásárlás előtt kérd ki partnerünk, a babamarket.hu segítségét, ahol nem csak szaktanácsot, hanem kiváló minőségű termékeket vásárolhatsz gyermeked számára. Etetőszék kínálatukat ide kattintva éred el!

BabaMarket

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!