Európa-nap: Szalóki Ági koncert és gyerekprogramok

Az Európa-nap különleges gyerekprogramokkal, többek között Szalóki Ági koncerttel, ugrálóvárral, mászófallal, alkotósarokkal és közös meseírással várja a családokat május 9-én, szombaton reggel 10 órától a Margitszigeti Atlétikai Centrumban. Az Európa-napon a gyerekprogramok mellett minden korosztályhoz szólnak programok, az est fő fellépője pedig a Péterfy Bori & Love Band lesz.

10:00 és 10:30 között Az álomrendőrség címmel közös meseírás várja a legkisebbeket, akik a legérdekesebb álmaik megosztásával, a Kishugó gyermekkönyv-sorozat szerzőjével együtt alkothatják meg a kissé faragatlan és öntörvényű főhős legújabb kalandjait.

10:45 és 11:45 között a családok Szalóki Ági többszörös aranylemezes és háromszoros Fonogram-díjas előadó legújabb Körforgás című gyereklemezének dalait hallgathatják meg a Nagyszínpadon.

13:00 órától a Pódium színpadon útjára indul a Mókatér Mese a Látóhegyről című dalokkal tarkított kalandja, amelyben egy gitár segítségével Nemes Nagy Ágnes, Osvát Erzsébet és Beney Zsuzsa költők verseit ismerhetik meg a gyerekek.

Az Európa-napon – melyet Magyarország uniós csatlakozásának 11. évfordulója alkalmából rendeznek meg – lesz még 11 kilométeres futóverseny, az Európai Unió nyújtotta lehetőségeit, munkavállalást bemutató információs sátor, valamint fellép többek között a Péterfy Bori & Love Band, a Riddim Colony, a Kerekes Band és az EU Jazz Express, a Grund színház és a Független színház.

További részletek és információk az esemény honlapján és Facebook oldalán.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkNyilvánosságra hozták az új hercegnő nevét
Következő cikkBeteg gyerekeknek segít az új Egynapos Osztály

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..