Facebookon keresik az év szülészetét

Ismét a magyar kismamák dönthetik el, kihez kerüljön az Év Szülészete cím. 2011-ben az egyik legismertebb hazai babás portál  egyedülálló szavazásával megrajzolta a hazai szülészetek népszerűségi térképét.

A szeptemberi díjátadón a címet, az oklevelet és az ajándékokat azok a szülészetek vehették át, amelyeket a legjobban szeretnek a kismamák. Tavaly érdekes eredmény született, ugyanis a díjazottak közé egy sem került be a nagy forgalmú, kiválóan felszerelt fővárosi szülészetek közül. Két-két díjjal is gazdagodott viszont a Miskolci Semmelweis Ignác Egészségügyi Központ Nonprofit Kft. és Egyetemi Oktató Kórház, valamint a csornai Margit Kórház is. Kérdés, hogy mi lesz az idei végkimenetel? Élen tudnak maradni a családias hangulatú kisvárosi klinikák vagy előretörnek Budapest és az egyetemi városok modern és nagy forgalmú intézményei?

Az Év Szülészete szavazás 2012. május 2-án kezdődött és július 31-ig tart. A voksoláson idén is minden állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő szülészet részt vesz, amelyeket három kategóriában kell értékelni (csak azok számítanak érvényes szavazatnak, amelyek mindhárom kategóriában pontozzák az adott szülészetet). Az internetezők külön véleményezhetik a szülőszobai ellátás, valamint a gyermekágyi és újszülött-ellátás minőségét, valamint a környezetet és a felszereltséget. A szervezők által szeptemberre tervezett eredményhirdetésen a három kategória győztese mellett kihirdetik az abszolút győztest, amely osztály egy évig viselheti a megtisztelő „Az Év Szülészete 2011” címet.

A szavazás nyertesének díját kiemelt támogatónk, a Bayer Hungária, az Elevit gyártója; a kategóriagyőztesek díjait a Herbária és a babaszoba.hu biztosítja.

További tudnivalók és szavazás: www.azevszuleszete.hu

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A Babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenhárom éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkMinden, amit az anyaságról tudni akartál és az is, amit nem!
Következő cikkMeselovagok Napja – rendhagyó irodalmi gyermektalálkozó

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..