Foszlós kalács a mamitól

Foszlós kalács a mamitól

Milyen finom is egy édes, foszlós kalács eperlekvárral. De tudja, hogy a bolti kalácsok a sok hozzáadott adalékanyagtól, emulgeálószertől, tartósítószertől, aromáktól olyanok, amilyenek? Alig pár hozzávalóból, és némi türelemmel és alázattal a tészta iránt saját maga is süthet akár minden nap finom kalácsot, péksüteményt gyermekének.

A hokkaidó kalácsot minden bizonnyal minden gyerek imádni fogja, mert finom tejszínes, foszlós. Egyszerűen harapnivaló. Ha szeretné megörvendeztetni gyermekét vele, klikkeljen a linkre, ahol fotókkal illusztrálva megtekintheti az elkészítés menetét.

A foszlós kalács elkészítését itt elolvashatja >>

hirdetés
A Babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenhárom éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket.
Előző cikkCsaládilag halmozódhat a koraszülés
Következő cikkÖnálló gyerekekből fel-nőtt felnőttek

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .