Otthonról dolgozó anyákról nyílt fotókiállítás

A MOMents 365 fotókiállítás 30 vállalkozó anyát (és 50 gyermeket) mutat be, akik a gyermekvállalás után már nem tudtak vagy nem akartak visszamenni dolgozni a régi munkahelyükre. Szabó Ági családi-és portréfotós, a MOMents365 fotóprojekt megálmodója kameráján keresztül ők mondták el, hogyan dolgoznak otthonról, mi motiválja őket a mindennapokban.

Vállalkozó anyák 365 napban, napi 365 pillanatban: ez az, ahogyan ők dolgoznak. Szabó Ági fotós az édesanyákat mutatja be munka közben. Az elkészült portrék mellé mindenki leírta a történetét, azt, hogyan változott meg az élete a gyerekek születésével és miért döntött úgy, hogy otthonról vállalkozik. A képeken szereplő anyák erőt szeretnének adni a többieknek és segíteni, hogy merjenek változtatni az életükön. Az környezeti portrék mellett mindenkiről készült egy különleges fotó is, ami az anyákat és így talán a kiállításra látogató közönséget is motiválja.

m36

A kiállításon a részt vevő édesanyák kétféle portréja mellett történeteik is megjelennek egészen különleges módon, érdemes lesz megnézni! A fotókon és a vállalkozónőkön túl egy érdekes installációt is láthatnak az érdeklődők.

A kiállítás díjtalanul megtekinthető november 7-től november 20-ig az Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtérben, Budapest, Eötvös u. 10, 1067.

A budapesti kiállítás után 2016-ban a képek országos vándorkiállításra  indulnak.

További részletek: MOMents365

 

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..