Gyerekeknek szól a Kalandra fül! klasszikus zenei fesztivál

Gyerekeknek szól a Kalandra fül! klasszikus zenei fesztivál
Gyerekeknek szól a Kalandra fül! klasszikus zenei fesztivál

Az Óbudai Danubia Zenekar idén is megrendezi Kalandra fül! című, gyerekeknek szóló klasszikus zenei fesztiválját május 28-án és 29-én a Budapest Music Centerben (BMC).

A fesztivál mindkét napjának délelőttjén a Danubia Zenekar két-két saját ifjúsági produkciója lesz látható, további négy előadás pedig kifejezetten erre az alkalomra készül koprodukcióban – olvasható a szervezők közleményében.

Gyerek kerékpár, gyerek bicikli | Pepita.hu

A közös produkciók között szerepel a Szent Efrém Férfikarral és a ZeneMűvekkel tervezett koncert, a Közös hang előadás a Máltai Szimfónia programban hangszeren tanuló gyerekekkel, valamint a Fabényi Réka által vezetett, autista, Down-szindrómás és más fogyatékossággal élő fiatal tagokkal is rendelkező Parafónia Zenekarral való közös fellépés. Az eseményre a zenekarhoz csatlakozik Szinetár Dóra is, aki nemcsak műsorvezetőként lesz jelen, hanem néhány produkcióban is közreműködik.

Gyerekeknek…

Ingyenes stockfotó gyárak, gyerekek, gyermekek témában, gyerekeknek
pexels

A Kalandra fül! Fesztivál Magyarország egyetlen olyan klasszikus zenei eseménye, amely immár harmadik alkalommal gyűjti egy helyre az óvodás és kisiskolás korosztálynak szóló előadásokat.

Az esemény azon túl, hogy értékes információkkal látja el a legkisebb nézőket is, befogadható módon nyújt minőségi zenei élményt, fontos szerepet tölt be az ének-zene és hangszertanulás megkedveltetésében. A fesztivál művészeti vezetője Hámori Máté.

Bicikli – Kerékpár nagy választékban, árakkal | Pepita.hu

A fesztiválra a jegyek elővételben már megvásárolhatók, a kétnapos eseményen lehetőség lesz ingyenes kísérőprogramokon is részt venni.

Mi az a falászavar? Sokan megnyugvást találunk az evésben. És a legtöbb ember, ha frusztrált, sokkal többet eszik, mint általában vagy különleges alkalmakkor.

hirdetés
Ha van kimeríthetetlen téma és témán belüli kérdéskör ezen a csodálatos bolygón, úgy vélem ezek pontosan a gyereknevelés és a család témakörei. Minden nap hoz némi változást, mindig jönnek újabb és újabb fordulatok a világban, mindig lesznek időszerű kutatások, melyekről igenis érdemes írni. Önnön gyermekkori tapasztalatokat, személyes gondolatokat, szakmai cikkek fordításait öntöm szavakba. Az írás az életem fő mozgatórugója. Legyen szó cikkekről vagy versekről, izgalmasnak és gyönyörűnek találom az alkotás ezen módját. Az információáramlás könnyeden zajlik modern világunkban, ezért nagy lehetőség számomra, hogy egy ilyen nagyszerű közösséggel oszthatom meg mondandómat, mint amilyenek Ti vagytok!
Előző cikkMájus elsején újra Vígmajálissal ünnepel a Vígszínház
Következő cikkCsaládi programokkal kezdődik az idegenforgalmi idény a Gemencben

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .