Gyermekbarátnak találta Magyarországot Angelina Jolie

angelina-jolie180-80x80.jpg

Kitűnő benyomásokkal, nagyon jó tapasztalatokkal távozik Magyarországról Angelina Jolie, aki az utóbbi három hónapban itt készítette el első szerzői filmjét. Imádja Magyarországot és szeretne ide visszatérni – jelentette ki a világhírű színésznő, aki népes családjával, gyermekeivel és élettársával, Brad Pitt-tel Budapesten telepedett le a balkáni háborús dráma forgatásának idejére. A hatgyermekes édesanya szerint Magyarország jelest érdemel, ha azt kell értékelni, hogy mennyire gyermekbarát. Mint a Vasárnapi Hírek legutóbbi számában közölt interjúban elmondta: a munka annyira lekötötte, hogy nem ismerhette meg igazán Budapestet, de a hétvégéket a parkokban, az állatkertben és fürdőkben töltötte gyermekeivel, akik nagyon élvezték a programokat.
Örömmel említette meg, hogy az egyik budapesti francia iskolába beíratott gyerekeit szeretettel fogadták és a rövid idő alatt barátokat is szereztek osztálytársaik közül.

Az Untitled Love Story (azaz Cím nélküli szerelmi történet) munkacímen jelzett produkció első forgatókönyvét alig egy éve vetette papírra, amikor ágyba kényszerítette egy influenza – emlékezett Jolie. A rendezőnő nemcsak írásos dokumentumok, híradók, dokumentumfilmek és szakértők segítségével készült fel a filmre, hanem a térségből, az egykori Jugoszláviából válogatta a szereplőgárdát is, és a színészek személyes háborús élményei is formálták a produkciót.

Jolie ugyanakkor hangsúlyozta: nem volt szándékában állást foglalni, nem politikai filmnek szánta munkáját, csupán éberségre akart inteni, hogy legközelebb meg lehessen előzni egy ilyen konfliktust.

A filmet két nyelven, angolul és a szereplők nyelvén is leforgatták, a forgalmazók javaslatára minden ország maga döntheti el, hogy melyik változatot mutatja be a mozikban – mondta el Jolie, aki Magyarországról Los Angelesbe utazik családjával és ott vágja meg a leforgatott anyagot.

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..