Noll Andrea Nandu: Vajúdástámogatás mindenkinek – 20% kedvezmény

nandu_200.jpg

A múltkoriban azt álmodtam, hogy egy szál kórházi hálóingben fekszem az ágyon és éppen szülök. Mivel a valóságban nem terveztem további gyereket, a helyzet meglehetősen felkavart és rémülettel töltött el.  Ekkor azonban felbukkant az ágyam lábánál Nandu, és közölte, ő lesz a segítségemre abban, hogy a baba gond nélkül a világra jöjjön.

Noll Andrea Nandu: Vajúdástámogatás mindenkinekEttől annyira megnyugodtam, hogy azonnal tenni kezdtem a dolgomat, és azon sem akadtam fent, hogy az álombeli Nandunak legalább akkora pocakja volt, mint az enyém: egyértelmű volt, hogy nála is bármelyik pillanatban megindulhat a szülés.

Mondom, mindezt csak álmodtam, de azt hiszem, a valóságban is hasonló megkönnyebbüléssel fogadtam volna, ha vajúdás közben ő lehet mellettem. Része van ebben biztonságot sugárzó személyiségének éppúgy, mint annak a hallatlan elméleti és gyakorlati tudásnak, amit egy amerikai bábaklinikán, illetve itthoni munkája során szerzett meg. De mivel Nandu mindig azt hangsúlyozza, hogy a szülés közbeni támogatás valaha mindannyiunk képessége volt, és ma is ott rejlik mindannyiunkban, a maga részéről ennek a könyvnek a megírásával bátorít minket arra, hogy ébresszük fel és újra merjük használni ezt az adottságunkat. Ehhez ad okos és nagyon jól használható, praktikus tanácsokat – hiszen olykor egy megfelelően megválasztott szó többet segíthet,  mint bármilyen hangosan sípoló, modern masina.

Álmomban egyébként nekem kisfiam született, Nandunak lánya. Az én családom ugyan már nem fog gyarapodni, de Nandunak a fia és a kislánya mellé még összejöhet a harmadik baba.

Mörk Leonóra

Noll Andrea Nandu: Vajúdástámogatás mindenkinek, Jaffa Kiadó, puhatáblás, ragasztókötött, 298 oldal. 2990 Ft

Ár: 2.990 Ft helyett
2.390 Ft (Megtakarítás: 20%, postaköltség nincs)


Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkGyermekbarátnak találta Magyarországot Angelina Jolie
Következő cikkFolyamatos jelenlét – Nonstop tüntetés dr. Geréb Ágnesért

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..