Gyorsított ügyintézés nagycsaládosoknak a Teve utcában

Új szolgáltatásként gyorsított ügyintézést vezet be nagycsaládosok számára a fővárosi kormányhivatal egészségbiztosítási pénztári szakigazgatási szerve Teve utcai ügyfélszolgálatán – tájékoztatta a kormányhivatal szerdán közleményben az MTI-t.

Közölték, a Teve utcai ügyfélszolgálaton az egészségbiztosítási ügyekben országos viszonylatban is legnagyobb ügyfélforgalmat kiszolgáló szervhez érkező ügyfelek részére az ügyfélhívó terminálokon már önálló ügytípusként jelenik meg a “nagycsaládos ügyintézés”.

ID-10033083Az ügytípus kiválasztásával a nagycsaládosok – a várakozási idő csökkentése érdekében – automatikusan külön ablakhoz kapnak sorszámot a pénzbeli ellátási ügyek, valamint a taj- és EU-kártya igények tekintetében. Az ügyfeleket a biztonsági szolgálat munkatársai is segítik az ügyfélhívó rendszer menüpontjainak használatában – közölte a fővárosi kormányhivatal.

MTI

fotó: freedigitalphotos.net

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A Babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenhárom éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkBaba – Mama és Játékbörze a Petőfi Csarnokban
Következő cikkÁllásinterjú kisokos

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..