Hétfőtől nyilvános helyszínen "A szülés valódi természete" kiállítás

szvt180.jpg

Hétfőtől a nagyközönség is látogathatja “A szülés valód természete” kiállítást.  A kiállításnak elsőként a Képviselői Irodaház adott otthont, nyilvános helyszínen először a Pilvax Kávéházban tekinthető meg (1052 Budapest, Pilvax köz 3.). A képek itt január 31-ig láthatók, ezután indulnak útjukra az egész országba.

A kiállítás Magyarországon és külföldön intézményen kívül szült családok fényképeiből készült.  A  kiállítás képei témájuk alapján több csoportra oszthatóak. A vajúdás és a szülés utáni képek a szülés háborítatlan folyamatán vezetnek végig. A születés utáni pillanatokban az újszülött különleges tekintetében mélyedhetünk el. A segítő személyeket is bemutató képeken látható, ahogyan a szaksegítség hol a háttérből, hol pedig a folyamatba szinte beleolvadva kíséri figyelemmel, hogy a szülés az élettani mederben halad-e. Az édesapák, testvérek és az újszülött első találkozását megörökítő fotókon egy életre meghatározó perceknek lehetünk tanúi.

A kiállítást a nagyközönség nyilvános helyszínen először a Pilvax Kávéházban tekintheti meg (1052 Budapest, Pilvax köz 3.), az ünnepélyes megnyitó 2011. január 17-én, hétfő délelőtt 10.30 órakor kezdődik.

A képek itt január 31-ig láthatók, ezután indulnak útjukra az egész országba. A tervezett állomások között van Kecskemét, Szeged, Békéscsaba, Debrecen, Miskolc, Esztergom, Győr, Sopron, Zalaegerszeg, Pécs, Kaposvár és folyamatosan csatlakoznak további városok.  A fotókat több helyszínen is más rendezvénysorozatokhoz kapcsolódva mutatjuk be. Határainkon kívül is várják a fényképeket (Bukarestbe, Csíkszeredába, Székelyudvarhelyre, Nagyváradra, Szatmárnémetibe, Kolozsvárra). A kiállítás két helyszínen a Születés Hete keretében is be lesz mutatva.

A kiállításról és a következő hónapok programjáról a legfrissebb hírek www.aszulesvaloditermeszete.eu honlapon olvashatóak.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkOrvostanhallgatók adományaiból újult meg a Pécsi Gyermekklinika
Következő cikkGyermek a kórházban, szülő a kórházban

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..