Hétvégén jön a BabaMama Expo!

BabaMama Expo és KidExpo azért született meg, hogy segítséget nyújtson a szülőknek a gyermeknevelés minden kérdésében, miközben a gyerekek önfeledten játszanak és szórakoznak. Az esemény november 13-14-15-én a Budapest Sportarénában várja a családokat közel 200 kiállítóval és helyszíni programmal, szakértő tanácsokkal, izgalmas színpadi műsorral és a közelgő karácsony kipróbálható játékújdonságaival.

A várandósokat és kisbabás szülőket számtalan hasznos információ, ingyenes tanácsadás, nélkülözhetetlen baba- és kismama termék várják a helyszínen, kulturált és igényes környezetben. Az óvodás és iskolás gyerekek interaktív foglalkozásokon és edukatív játékokban vehetnek részt, letesztelhetik az idei karácsony slágerjátékait, és találkozhatnak kedvenc TV csatornáik szereplőivel is.

A 10. évfordulóját ünneplő BabaMama Expót és KidExpót hatalmas szülinapi bulival köszönti a rendezvény főtámogatója, az OTP Lakástakarék. Élményparkjukban több ezer cupcake várja, hogy a kis kukták feldíszítsék őket, mini színpadán pedig egész nap bűvész és bohóc műsor szórakoztatja a gyerekeket. Az élményparkot felkeresők egy mesebeli fotózás részesei is lehetnek, emellett készíthetnek kézműves szülinapi kellékeket és megfesthetik saját malacperselyüket is. A kisbabákat babazsúr, a kismamákat és kispapákat pedig egy különleges tejfakasztó kvíz várja az Élményparkban.

babamama-kidexpo2015-03

“Nagyon sok köszönő levelet kaptunk az elmúlt években látogatóinktól. Míg a kismamák elsősorban azt emelik ki, hogy a várandósság során rendezvényünk a legjobb tájékozódási pont, ahol szakértő tanácsokat kapnak, és élőben is megnézhetik az addig csak reklámokból ismert baba- és kismama termékeket, az óvodás és iskolás korú gyerekek szülei a kényelmes és biztonságos környezetet, színvonalas programokat, foglalkozásokat és karácsonyi ajándékötleteket szeretik leginkább.” – mondja Fülöp Judit, a rendezvény főszervezője.

A gyerekek és szülők mellett a nagyszülők is kiemelt figyelmet kapnak idén az eseményen, akiknek egy hatalmas falon hagyhatnak üzenetet unokáik, megköszönve a szeretetet, tudást és gondoskodást, amit tőlük kapnak.

A korán kelők szombaton és vasárnap már reggel 9 órától belevethetik magukat a helyszíni kalandokba és programokba! Azért is érdemes kihasználni a hosszabb nyitva tartást és korán érkezni, mert a nagyszínpadon szombaton délelőtt 10 órától Alma koncert lesz!

Gyerekeknek 12 éves korig ingyenes a belépés, és ráadásként minden gyerek egy szuper Hasbro ajándékot is kap a bejáratnál! A látogatók értékes ajándékokat, többek között családi hétvégét, bababútort és játék vásárlási utalványt is nyerhetnek, a kismamák között pedig egy 20 éves őssejt szerződés is gazdára talál a Krio Intézet felajánlásával, így feltétlenül érdemes már előre regisztrálni.

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..