HozamInfo – befektetés, biztosítás, pénzügyek szakértők

Témakör: Pénzügyi tervezés, optimalizálás, öngondoskodás, nyugdíj, befektetés, hitel

A szakértők elérhetősége:
info@hozam.info

A HozamInfo nem szokványos projekt-vállalkozás. Alapvető feladata elsősorban a színvonalas tartalomfejlesztésen keresztül a magyar pénzügyi kultúra fejlesztése, ismeretek átadása, szemléletformálás.

A HozamInfo projekthez olyan – szolgáltatóktól független – pénzügyi tervező, tanácsadó vállalkozások kapcsolódnak, amelyek értékrendjének fókuszában az ügyfél érdeke áll. A HozamInfo által szervezett klubesteken illetve a személyes konzultációkon a szakértők magukkal szemben hatalmas szakmai elvárást támasztanak, hogy a megfelelő színvonalon szolgálhassák ki a jelentkezőket.

Szakértői, személyre szabott segítséget leginkább egy díjmentes személyes konzultáció keretében tudunk nyújtani, ahol igény szerint…

 • Felderítjük azokat a réseket – például fölösleges vagy túlfizetett biztosításokat -, ahol elfolyik a pénz
 • Kockázatviselési képességének felmérésén keresztül elkészítjük személyre szabott befektetési politikáját, amely segít abban, hogy megtakarításait, befektetéseit azon a helyen tudja kezelni, amely Önnek leginkább megfelelő.
 • A konzultációt követően Ön dönt, hogy megfogadja-e azokat a tanácsokat, amelyeket kap.
 • Amennyiben igényt tart rá, külön díjazásért teljes körű pénzügyi életpálya tervezését is elkészítjük, amely lépésről lépésre megmutatja a sikeres pénzügyi életvitelhez szükséges teendőket, az Ön helyzetére szabva.

Személyes konzultációt ide kattintva tud kéni >>>

Amennyiben még csak barátkozik a gondolattal, hogy rendbe kell tennie pénzügyeit, és egy személyes konzultáción még nem szeretne szembenézni a problémával, három másik lehetőség is adott.

 • Feliratkozhat ingyenes Vagyonkalauz tanfolyamunkra, amely 3 hét alatt végigviszi a sikeres pénzügyi életvezetés rejtélyein, 10 leckében, amelyben audio-, és videoanyagok mellett letölthető hozamfüzeteink is segítik a megértést. További részletek, feliratkozás >>>
 • Eljöhet egy klubestünkre, ahol egy-egy magánpénzügyi témával részletesebben is foglalkozunk. Aktuális klubestünk részletei >>>
 • Az alábbi hozzászólás űrlapon keresztül feltehet kérdéseket, amelyekre igyekszünk legjobb tudásunk szerint válaszolni. Az a szakértő fog válaszolni, aki leginkább otthon mozog az adott kérdés témájában.

 

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkA gyermek-kardiológiát és a fogyatékosokat segítő intézményeket támogatja a Gyógyvarázs
Következő cikkHogyan leszek jó apa? – Jön az Apa-füzet

2 EDDIGI KÉRDÉSEK

 1. Kedves Zoltán!

  Gödrösy úr RPT® képzésen a BABIKSZI keretei közt vett részt, de nem emiatt használhatja a védjegyet. Ma már nincs is ilyen tanfolyam, és önmagában egy néhány napos tanfolyam véleményünk szerint nem is adna valódi “jogalapot” különösebb titulusok viselésére. Sokkal fontosabb a közel 17 éves pénzügyi területen – pénzügyi szervezetnél felsővezetőként is – szerzett tapasztalata.

  Ma már az MPTSZ (www.mptsz.org) szabályozza és ellenőrzi a tagokat. Az MPTSZ a CIFA (Svájc) és az FPA(USA) által elfogadott egyetlen magyar, független szervezet.

  Üdvözlettel:
  Kocsis Gábor

 2. Kedves Kolléga,

  Gödrösy úr RPT® (RFP) végzettsége felől érdeklődöm mielőtt előadásukra elmennék. Mely tanácsadó cég égisze alatt történt a képzés?
  Üdvözlettel,
  Tabódy Zoltán

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..