Indul a kisgyerekes anyukáknak szóló online torna!

Mostantól élesül az ország első, kifejezetten kisgyerekes anyukáknak szóló, online közösségi tornát nyújtó szolgáltatása a Gyerünk, anyukám! Nem kell hozzá másra bíznod a gyerekedet, nem kell órákat töltened a szervezéssel, vagy végül elbuknod az egészet, amikor épp közbejön valami a csemetédre épp vigyázni készülő másik felnőttnek. A tornákat otthonról a nappalidból élő közvetítéssel, napi fix időpontokban végezheted, akár közös játékként a gyerekeddel, amivel mindketten jól jártok.

Az online anyuka torna hobbiként indult, mára óriási közösség formálódott köré. Mostantól új weboldallal, átalakult struktúrával, bővülő szolgáltatás-palettával folytatódik a közösségépítés. Az eddigi egyszemélyes produkciót felváltja egy igazi csapat, de a cél változatlan: az otthonról elszabadulni nem, vagy csak nehezen tudó kismamák minél többféle mozgásforma segítségével érezzék ismét jól magukat a bőrükben.

Az oldalon szeptembertől elérhető a heti fix órarend, a kismamák igényeire szabott színes óratípusokkal, melyek közül jó pár már a szülést követő 8. héttől végezhető. Napi három idősávban, minden hétköznap délelőtt 10-től, délután 1-től és este 8:30-tól élő közvetítésben indulnak az órák, így talán nehezebb halogatni, majd másik napra tolni a kezdést, ami oly tipikus és emberi jelenség a bármikor végezhető teendők kapcsán. Lesz szülés utáni regeneráló torna, hasfal regeneráló jóga, flow és dinamikus jóga, nyújtás, pilates, latin fitnesz, preventív gerinctréning, maminbaba torna, formatorna light és extra.

10414847_503761189778883_346759425725999019_n

A kezdeményezést 2014 tavaszán indítottam, amikor saját 8  hónapos ikreim ellátása mellett nehezen tűnt megoldhatónak a mozgás. Éreztem, ha másokkal is megosztom az edzéseimet, az lendületet és kitartást ad majd a saját fejlődésemhez is, de ekkora löketre magam sem számítottam. – Meséli a háromgyerekes Kádár-Papp Nóra, a Gyerünk, anyukám! alapítója – „Hát így született meg a Gyerünk anyukám! mozgalom, Facebook közösség, online és offline térben szerveződő közösségi mozgással, melyet most új alapokra helyezünk. Szenvedélyemmé, életemmé, hivatásommá vált ez az ügy és szeretném kihozni belőle a maximumot.”  – mondja az eredetileg testnevelő szakos tanár Nóra, aki munkájáért 2015-ben elnyerte a Marie Claire Együtt könnyebb! kampány a nőkért különdíját.

Havi átalánydíjú bérlet váltásával ezentúl ki-ki kedvére állíthatja össze órarendjét, korlátlanul válogatva három idősáv sokféle óratípusa, oktatója és nehézségi szintje közül, élőben közvetítve az adást. A tornáimon részvevők naponta igazolták, hogy online tornázni jó, mert egyedül vagy, de mégsem, látsz, de nem látnak és a gyerekkel megfutott idegőrlő körök – nagyi, szomszéd, bébiszitter, öltözés, utazás, késés, elalvás, betegség, hiszti – is mind minimálisra csökkenthetők. A közös mozgáshoz nem kell más csak internet kapcsolat és egy számítógép, tablet vagy telefon.” – meséli Nóra eddigi tapasztalatait.

A portálon a tornák mellett sok új tartalom és szolgáltatás várja az érdeklődőket. Minden hónapban csatlakozhatni lehet a havi kihíváshoz, mert az eddigiek már igazolták, hogy a versengés kell, jó és szórakoztató, akár magunk, akár más ellen indulunk harcba. Havonta egyszer egy-egy olyan sztáredző vár majd, aki kifejezetten a kismamák igényeire és lehetőségeire koncentrálva tart majd órát. Ha mindez önmagában nem adna elég motivációt, ott lesznek a pontgyűjtéssel elérhető szintek és ranglisták, vagy a Sikersztorik rovat, amelyben külön fejezetet szentelünk az „inspiranyu” sztoriknak, verseny beszámolóknak, közös programok híreinek és összefoglalóinak.

 

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..