Interaktív meseszínház – kisgyerekes program

​színház gyerekeknek, családi program budapest, kisgyerekes program budapest, tünet együttes, meseszínház

Most vasárnap ismét kezdetét veszi a játék a Tünet Együttes interaktív meseszínházában! A nem mindennapi mesevilág a gyerekeket megtanítja az érintés fontosságára és az odafigyelésre úgy, hogy végül ők maguk lesznek a történet mesélői.

Milyen is egy kucok? Barátságos rejtekhely, ahova behúzódva a fantázia határtalan kalandokra indulhat, zug, amely megannyi titkot tartogat. Kucokfalva lakói, vagyis a kiváló jazzmuzsikusokkal kiegészült Tünet Együttes, a gyerekek segítségét kérik az elveszett királylány felkutatásában és az éjszaka lidérceinek elűzésében. Az úton a kis kalandorok találkozhatnak az egyszemű óriással, a rozsdás robottal vagy a lila hangyásszal.

A játék, a tánc és a zene részesei lesznek, miközben ők maguk is mesehőssé válnak. A kucoki időben mérve reggeltől másnap reggelig tartó mágikus úton a kicsik saját hangja, teste és mozdulatai lesznek a történet, a zene vagy akár a szereplők mozgatói. Eközben ők maguk is szabadon játszhatnak, mozoghatnak, ismerkedhetnek képességeik határtalanságával.

A Kucok egy színházi előadás és egy kreatív mozgásos-zenés foglalkozás keveréke, 3-7 éves kor között ajánlott. Az előadást két turnusban tartjuk, turnusonként 35 gyerek vehet részt az interaktív játékban, a helyek korlátozott száma miatt az online jegyvásárlás ajánlott.

Előadások időpontja: 2017. április 23. 16:00 és 17:00
Helyszíne: Klebelsberg Kultúrkúria – 1028 Budapest Templom u. 2-10.
Jegyár: 1.000 Ft, Diákjegy: 1.400 Ft

Jegyvásárlás ITT!

Forrás: tunet.hu

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..