Jótékonysági kihívás az SOS Gyermekfaluért

Bírod tartani?” névvel különleges jótékonysági kihívásra csábít a Pólus Center. Az egymillió forintos nyereményért folyó kihívás minden résztvevője után 1000 forintot adományoz a szervező az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa részére, így duplán megéri részt venni az augusztus 29-i rendezvényen, amelyen a bevásárlóközpont újonnan nyílt, külső üzletsorának falát kell tartani. A játék mellett lesznek ingyenes koncertek is; Majka, Cserpes Laura, Kállay Saunders Band és Oláh Gergő is szórakoztatja a közönséget.

Nem mindennapi versenyre hívja az embereket a Pólus Center. Arra kéri a látogatókat, hogy az SOS Gyermekfalvak javára vegyenek részt a szokatlan kihíváson, és tartsák az augusztus hónapban megnyitott, új külső üzletsor falát. Azt, aki a legkitartóbb, és legtovább bírja tartani egy kezével a falat, egymillió forinttal jutalmazza a bevásárlóközpont.

A CBRE által üzemeltetett bevásárlóközpont minden játékos után 1000 forintot adományoz az SOS Gyermekfalvaknak, így minél több résztvevője lesz a játéknak, annál több adományban részesül az alapítvány.

Polus_Jotekonysag__sajtoreggeli_20150826 (10)

Andri Diána, az SOS-Gyermekfalu  Magyarországi Alapítványának adománygyűjtési és kommunikációs igazgatója elmondta: „Remélem, hogy a Pólus Center felhívása minél több embert megszólít, hiszen szeretnénk az SOS-ben nevelkedő összes gyereknek olyan szabadidős tevékenységeket nyújtani, ahol újra felszabadultak lehetnek és jó élmények érik őket. Több fiatalunk példáján keresztül látjuk, hogy a nehéz gyerekkorukat hogyan tudja a sport vagy más kikapcsolódás enyhíteni. Ezért az összegyűlő támogatást a gyerekek egészséges életmódjának elősegítésére fordítjuk.”

A kampány mellé olyan hírességek is társultak, akik szívügyüknek tartják a gyermekek támogatását. A jó ügyhöz való csatlakozás mellett a sztárok koncertet is adnak az ingyenes szombati rendezvényen, így fellép Cserpes Laura, Majka, Kállay Saunders Band és Oláh Gergő is.

Kállay Saunders András elmondta: „Egész életemben mindig segítettem azokat, akiknek szüksége volt rá, nemcsak jótékonysági rendezvényeken, hanem a mindennapi életemben is. Úgy érzem, mint énekes, ki kell használnom pozitívan azt, hogy sokan ismernek. Ha ez azt jelenti, hogy elmegyek egy koncertet adni azért, hogy pénzt gyűjtsünk olyan embereknek, akiknek szüksége van rá, akkor én boldog vagyok belül, mert segíthettem másoknak.”

„Négy testvérem van, nagy és szerető család vett körül egész eddigi életemben, így különösen át tudom érezni az SOS Gyermekfalvak szerepének fontosságát. Büszke és boldog vagyok, hogy ezzel a kampánnyal tudjuk őket segíteni. A fellépési díjam egy részével hozzájárulok ahhoz, hogy még több adományban részesüljön a civil szervezet!„- tette hozzá Cserpes Laura, aki szombaton 12 órakor lép fel.

A játékra már több hete lehet előregisztrálni, de a helyszínen augusztus 29-én reggel 9 és 11 óra között is várják a nevezőket. A speciális kihívás 11 órakor kezdődik, melynek során bírók figyelik majd a szabályok betartását: lehet többek között enni-inni, sőt mobiltelefonálni is, és természetesen mosdószünet is rendelkezésre áll majd a játékosok számára, de a játék ideje alatt a falat – a szüneteket leszámítva – mindvégig egy teljes tenyérrel érinteni kell.

A koncertek mellett egész napos gyermekprogramokkal szórakoztatják a vendégeket.

A Babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenhárom éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkSzénhidrát vagy zsír? Kiderült, melyik diéta a jobb!
Következő cikkMegújult a Bababarát Kezdeményezés honlapja