Megújult a Bababarát Kezdeményezés honlapja

Megújult a Bababarát Kezdeményezés honlapja augusztusban. A szoptatás kultúráját terjesztő és támogató portál célja, hogy széleskörű segítséget nyújtson az édesanyáknak a témakörben. Az átalakult internetes oldalon külön szekciókban találhatók meg a különböző bababarát területekkel kapcsolatos információk.

Az új holnap főoldalán négy nagy menüpont fogadja az olvasókat: a „Bababarát kórház”, „Bababarát Terület”, „Bababarát Rendelő” és „Bababarát Gyógyszertár” szekciók részletesen beszámolnak a szoptatást elősegítő kezdeményezésekről, irányvonalakról, előírásokról.

Fotó: bababarat.sztnb.hu
Fotó: bababarat.sztnb.hu

A „Letöltések” almenüből különböző írásos anyagok mintái, például anyáknak szóló anyagok és a hétköznapokban is hasznos összefoglalók tölthetők le.

A portál továbbra is a bababarat.sztnb.hu címen érhető el.

 

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkJótékonysági kihívás az SOS Gyermekfaluért
Következő cikkMunka és szoptatás? Tippek, lehetőségek, és megoldások – 2. rész

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..