Jubileumi koncertre készül a Szalóki Ági gyerekzenekar

Nincs olyan szülő vagy gyermek, aki ne ismerné a Téli-nyári laboda, a Cipity Lőrinc, a Gingalló és a Körforgás dalait. A többszörös Fonogram-díjas Szalóki Ági gyerekzenekar dalai 10 éve csendülnek fel a kisgyerekes otthonokban, elalvás előtt, felkelés után, reggelinél, délutáni játék mellett, és titokban akkor is, amikor a gyerekek nincsenek otthon.

Április 18-án a zenekar jubileumi koncertjén megszólalnak a legismertebb dalok, többek között a József Attila, Tamkó Sirató Károly, Szabó T. Anna, Erdős Virág, Jónás Tamás és Garaczi László költeményei alapján készült dalok. A színes, izgalmas zenei világ, a magyar, a cigány, a mali, a pigmeus és az indiai zenei hagyományok mellett a dalok a jazz és a könnyűzene világából is merítenek.

szagi

„Az elmúlt tíz évben zenekarommal több száz gyerekkoncertet adtunk határon innen és túl. Minden egyes lemez a Téli-nyári laboda, a Cipity Lőrinc és a Gingalló után is úgy éreztük, sok család éppannyira várja az új lemezt, mint mi. Bízunk benne, hogy a 10 éves koncert csak egy állomás, és még nagyon sok gyereket tudunk megszólítani, tudunk bennük nyomot hagyni a zenénkkel” – monda Szalóki Ági.

További információk a jubileumi koncertről elérhetők Szalóki Ági hivatalos oldalán.

 

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..