Kedvezményt ad egy étterem, ha a vendégek gyerekei jól viselkednek

ID-10053897-270x300.jpg

Magatartási kedvezményt ad egy étterem az Egyesült Államokban: levon a számlából, ha a vendégek gyerekei jól viselkednek. Az étterem Washington államban van, Poulsbo városában. Kis olasz vendéglő, neve Sogni di Vino.

A szülőknek számlakedvezményt ad, ha jól viselkednek a gyerekek, akik pedig fagylaltot kapnak jutalmul példás magaviseletükért.

“Nagyon meglepődtünk már a fagylalton is és a dicsérő szavakon. A számlán azután végképp, amikor láttuk, hogy van egy ‘jól viselkedő gyerekek’ tétel mínusz előjellel, azaz árcsökkentéssel” – idézett a brit Metro újság egy háromgyerekes családanyát, akinek nagyon jólesett, hogy csemetéit kedvezően ítélték meg. Kettő közülük ráadásul nem könnyen kezelhető életkorban van: 2 és 3 évesek. A harmadik gyermek már 8 esztendős. Az anyát annyira meghatotta a vendéglő kedvessége, hogy lefényképezte a számlát és közzétette Facebook-oldalán.

Az étterem tulajdonosa, Rob Scott felfedte, hogy diszkréten kezelik a kedvezményt. Nem ez volt az első eset, hogy jutalmaztak egy családot, de az első, amikor a számlán is szerepeltették.

“Csupán kedvességből tettük” – mondta Scott.

MTI

fotó: freedigitalphotos.net

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkEgyszerűsödik az örökbefogadás
Következő cikkAngelina Jolie négyéves kislánya is jól keres már Hollywoodban

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..