Kötődés – táncban, versben, fotóban, grafikában és csokoládéban

ajándék-csokoládé-újszülött.jpg

Nagy Judit, az MTVA műsorvezetőnője KÖTŐDÉS címmel új csokoládékollekciót tár a közönség elé. A szerelem után bonbonjaival ezúttal egy másik, misztériumokkal teli témakört, az anyaságot járja körbe. Ahogy a Valentin napi kollekcióban sem állította a szerelemről, hogy az feltétlenül csak a boldogságról szól, az anyasághoz is kendőzetlen őszinteséggel közelít.

„Az anyaság érzése nem születik meg a gyermekkel együtt. Lassan bontakozik ki, akár a tavaszi rügyből a virág. Kifakad, életre kel. Fájdalommal szül a nő, de fájdalmat feledtető érzés a gyermek megpillantása, első mosolya.” – mondja Judit.

Ajándék újszülött látogatóba„Az Anyaság felelős szerep, főszerep. Egy élet sem elég pontos kidolgozásához. Ösztönök hajtanak, anyai tanácsok, nagyanyáink bölcsessége és gyermekünk kíméletlen őszintesége. Rejtelmes útja ezer próba elé állít, térdre kényszerít, alázatra tanít, örök szolgálatra. Gyermekből nővé, nőből anyává, anyából nagyanyává válni az élet nagyszínpadán lehet -mosolyogva, zokogva, örömmel, lázadozva, önfeláldozóan, hanyagul, szeretettel. Nyomot hagyunk, keserűt vagy édeset. A láthatatlan köldökzsinór összeköt minket, anyák anyáit és gyermeket örök körforgásban, időtlenségben.” – folytatja gondolatait és érzéseit az anyaságról a televíziós műsorvezetőnő.

E gondolatok mentén született meg a Csilléry Orsolya festményeivel díszített exkluzív doboz, mely a négy, különleges minőségű és alapanyagú csokoládébonbon mellett egy fotókkal, Judit írásaival és versekkel teli albumot is tartalmaz. A fotókat Csillag Pál készítette, a képeken Györke Tímea és Farkas Dorka kontakt-táncosok láthatóak tánc közben, a haikukat pedig Bódai-Soós Judit írta.

Szokás szerint nemcsak a kollekció, hanem a bonbonok is egyedi, a témához kötődő névvel rendelkeznek: Oltalom, Küzdelem, Rejtelem, Kegyelem.

Az „Oltalom” nevű egy tengeri sóvirággal ízesített 42%-os Equadori tejcsokoládé, mely a magzatot szimbolizálja, aki háborítatlan békében, boldogságban lebeg. A „Küzdelem” 68%-os étcsokoládéból készült, édeskömény ízesítéssel, ami maga az anyai odaadás, táplálás. A „Rejtelem” alapcsokoládéja 70%-os étcsokoládé angyalgyökér-bergamott ízesítéssel. Az angyalgyökér segít egyesíteni a bennünk élő nőt és férfit, a bergamott által sugallt filozófiával: „La Vita é Bella”. A „Kegyelem” elnevezésű bonbon 74%-os étcsokoládé zsályával fűszerezve, mely a sokat megélt asszonyok bölcsességét jelképezi.

A csokoládékról bővebb információ és megrendelés a www.enje.hu weboldalon.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A Babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenhárom éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkTöbbet várnak ma az apáktól, de ők ezt nem bánják
Következő cikkGyermekáldás vagy gyermekvállalás?

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..