Kreatív ötlettár gyerekeknek

824

Minden gyerek szeret alkotni – a könyvben található több mint 150 színes, vidám, könnyen megvalósítható ötletnek pedig lehetetlen ellenállni! Saját készítésű társasjátékok, mobildísz a gyerekszobába, ünnepi ötletek az év minden szakára.

Ajándék ötletek tárháza és sok egyéb tündéri ötlet – és mindez a háztartásban megvalósítható alapanyagokból! Ne habozzunk – varázsoljunk a virágcserépből kengurut, a tojástartóból mosolygós denevér-csemetét, a konzervdobozból vidám bohócot, gurigából angyalsereget…

Méret:  20 x 27 cm
Terjedelem:  206 oldal
Borító:  keménytábla
Bolti ár:  3790 Ft
Internetes ár:  2500 Ft

Kiadó: Aréna 2000 Kiadó Kft.,  www.arena2000.hu

hirdetés
BabaMamaExpo 2017
JBIMBI

Szólj hozzá Te is!

hirdetés
MEGOSZTOM EZT A CIKKET!

A www.babafalva.hu várandósságtól az első osztályig portál tíz éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig. Idén cikkeinket kiegészítettük a fenntartható fejlődés és a zöld gondolatot bemutató írásainkkal, valamint törekszünk arra, hogy a technológiai fejlődés eredményeit úgy mutassuk meg, hogy az a gyerekek és a családok részére hasznos legyen és ne káros.

Előző cikkHol találunk jó mesét?
Következő cikkTelegdi Ágnes: Barnabás meséi sorozat

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!