Szombaton macskakávézóval várnak a Rex Alapítványnál!

Rendkívüli macska örökbefogadó nap a Rex Állatszigeten

A bújóstól a játékosig, a tornásztól a rövidtávfutóig mindenféle személyiségű macska várja gazdáját február 18-án, szombaton a Rex Alapítványnál. A Macskák Világnapja alkalmából szervezett rendkívüli örökbefogadó napon ideiglenes macskakávézó is nyílik a Rex Állatszigeten, az örökbefogadók pedig ajándékot kapnak új kedvencük mellé.

A Macskák Világnapját 2002-ben alapította a Nemzetközi Állatjóléti Alap (International Fund for Animal Welfare – IFAW), hogy felhívja a figyelmet az utcán kóborló vagy menhelyeken gazdára váró rengeteg elhagyott cicára. A jeles nap mára a gazdis cicák életében is fontossá vált, ugyanis sok macskarajongó úgy döntött, hogy ezen a napon ünnepli meg kedvencét mindazért a szeretetért, amit csak ők képesek adni.

Rendkívüli macska örökbefogadó nap a Rex Állatszigeten

A Rex Alapítvány ezért várja minden macskaszerető barátját február 18-án 10.00-16.00 óráig, ha úgy gondolják, itt az ideje egy új doromboló családtag befogadásának. A szervezők külön örülnek, ha fekete cicát visz haza valaki, a babonáknak „köszönhetően” ugyanis nekik jóval kevesebb az esélyük új otthont találni. Az új gazdák a cica ellátását segítő ajándékot is kapnak a Rex Állatszigeten (1048 Budapest, Óceánárok utca 33.)

Infinety hirdetés

 

A kávézó belépődíja 500 forint, amit az Alapítvány a cicák ellátására fordít.

Rendkívüli macska örökbefogadó nap a Rex Állatszigeten

Forrás: rex.hu
Képek: rex.hu, freepik.com

Erről a témáról az Élményajánló rovatban olvashatsz többet!

 

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!