Meztelenül a Vogue címlapján a várandós Claudia Schiffer

claudia_lead.jpg

Demi Moore után szabadon: várandósan és meztelenül látható Claudia Schiffer a németországi Vogue magazin júniusi számának címlapján. A 39 éves német szupermodellről Karl Lagerfeld által készített kép nem a meztelen testre, hanem a még meg nem született gyermekre, a kidomborodó hasra helyezi a hangsúlyt.

Schiffer karjával eltakarja kebleit, visszafogott testtartásával és arckifejezésével Demi Moore hollywoodi színésznő 1991-ben megjelent tabudöntögető fotójára emlékeztet.

Moore példáját már korábban is több sztár követte, az énekesnők közül például Britney Spears és Christina Aguilera, aztán a szintén modell Heidi Klum és Angelina Jolie színésznő.

“Meg akartuk mutatni, hogy milyen szép dolog nőnek lenni, és hogy a testünkhöz való pozitív hozzáállás nem a körülmények függvénye” – jelentette ki Schiffer a Condé Nast kiadó szerint. A német Vogue honlapján több fotó is megjelent a modellről>>

Schiffer és férje, Matthew Vaughn brit rendező nyolc éve házasok. Eddig két gyermekük született, a harmadik baba – egy kislány – májusban jön világra.

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..