Meztelenül is magabiztosan

A mai trendeknek nem könnyű megfelelni, ha a külsőnkről van szó. Az ember lánya akarva-akaratlanul is összehasonlítja magát a médiában feltűnő tökéletes megjelenésű nőkkel. Olyan ruhákban, melyek kiemelik jó adottságainkat és elrejtik hibásnak vélt testfelületeinket, valamelyest magabiztosnak érezzük magunkat. Ám ez hamar elillan, ha a vetkőzésre kerül a sor. 7 tipp következik, amelyek segíthetnek szembenézni önnön meztelen valóságunkkal.

Meztelenül is magabiztosan1. Bizonyára vannak olyan testrészeink, amelyekkel nem vagyunk kibékülve, azonban ne felejtsük el, hogy ezekről az általunk gondosan számon tartott részletekről egyedül mi vezetünk „feketelistát”, mások valószínűleg észre sem veszik, vagy éppenséggel nem is tartják hibának. Ne feszengjünk tehát olyan dolgokért feleslegesen, amelyekért talán  nem volna indokolt.

2. Ahhoz, hogy előnyös megvilágításba kerüljünk, nem érdemes erős izzójú neonlámpa alatt vetkőzésbe kezdeni. Helyette alakítsunk ki hangulatvilágítást: takarjuk le egy áttetsző kendővel a kislámpát, vagy gyújtsunk meg néhány nagyobb gyertyát a romantikus hangulatért.

3. A vizualitásban és a tapintásban is fontos szerepe van bőrünk minőségének. A legegyszerűbben úgy kerülhetjük el a száraz bőrt, ha testápolót használunk. Rengeteg illat és márka közül választhatunk, könnyen rátalálhatunk arra, amelyik bőrtípusunknak és pénztárcánknak is megfelelő lehet. A bársonyos, puha bőrért sokat tehetünk a szaunázással is. Megszabadulhatunk a felesleges víztől, méreganyagoktól, amitől látványos eredmény várható. A különböző típusú szaunákról itt olvashatsz bővebben.

Meztelenül is magabiztosan 24. Sok nőben gátlást okoz túlságosan fehér bőre is. A mai trendek többnyire a túlzott szoláriumhasználat, mértéktelenség felé mutatnak, pedig ez akár káros is lehet. Ne felejtsük el, hogy olyan jelenlegi szexszimbólumok, mint Angelina Jolie, Scarlet Johansson vagy Nicole Kidman halovány, természetes bőrtónussal hódítanak. Amennyiben ez nem vigasztal bennünket, havonta egy alkalommal ellátogathatunk 5-10 percre egy szoláriumba, még jobb, ha a napsütéses időszakokban kimerészkedünk a szabadba egy kis napfényért. Már ezzel is szerezhetünk némi D-vitamint és egy kevés faltól eltérő színt.

5. Az optikai hatás érdekében feláldozhatunk egy ésszerű összeget egy csinos fehérnemű kombinációra. A kellemes színű, csipkés, nőies darab partnerünket is felvillanyozza majd, bizonyára értékelni fogja a gesztust. Ráadásul a mi önbizalmunkra is jótékony hatással lehet. (Legalábbis amíg rajtunk van.)

6. A vizuális „effektek” mellett ne felejtsük el, hogy párunk nem csak a külsőségeinkbe szeretett bele. Legyünk tudatában annak is, hogy például kellemes vagy éppen érzéki hangszínnel rendelkezünk, az oly sokszor emlegetett kisugárzásról nem is beszélve…

7. Végül a legkönnyebben kivitelezhető praktika, amely segíti ügyünket: igyunk egy pohár finom vörösbort! Amellett, hogy némileg ellazít, még egészséges is.

Ivánkovics Szonja

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkA jóga a várandósságban és a szülésnél is segít
Következő cikkMindkét szülőnek jár a pótszabadság

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..