Mindenkit szeretettel várunk karácsonyi mini fotózásunkra!

Fantasztikus karácsonyi fotózással várjuk azokat, akik november 3-án vasárnap, vagy november 9-én szombaton ellátogatnak hozzánk a XV. kerületbe.

Garantáljuk a jókedvet és a csodálatos fotókat, amikből bőven van még idő, hogy szép karácsonyi ajándékok készüljenek (pl. naptár, képeslap).

fotó-3 fiú

Azt gondoljuk, hogy a legértékesebb az életben a szeretet érzése, megtapasztalni, hogy tartozunk valakihez. Nekünk, fotósoknak, olyan kivételes hivatásunk van, hogy segíthetünk érzések, pillanatok megőrzésében, megörökítésében.

Talán mindenkit boldogsággal tölt el, amikor visszaemlékezik a gyönyörű gyermekmosolyokra, az apró lábak első bizonytalan lépéseire, az első copfocskákra, ahogy a falovacskán először megül csemeténk. Mi ezekben a pillanatokban hiszünk, az tölt el minket igazi örömmel, lelkesedéssel, ha tudjuk hogy munkánkkal örömet okozunk másoknak, ha egy igazán szép pillanatot meg tudunk őrizni, ha nem is örökre, de hosszú- hosszú időre.

fotó-baba

A karácsony az év egyik legszebb ünnepe, amire ha időben elkezdünk készülni nem a rohanásról kell szóljon, hanem az érzésekről, a készülődésről, a várakozásról, az együtt töltött időről. Nem hiszünk a gyorséttermekben és a minden évben megvett sálban, a drága gyerekjátékokban, ami ott hever a fa alatt kibontás után. Viszont hiszünk a képek erejében, az egyediségben és a szeretetben, abban, hogy a megajándékozott akkor örül igazán, ha gondolunk rá, ha időt, energiát szánunk rá. Ezért is döntöttünk úgy, hogy idén már november elején elkészítjük a képeiket azoknak, akik ezúton rövid időre befogadnak családjukba, az ünnepükbe.

fotó-kislány

Tudjuk azt is, hogy mostanában sokaknak nagy nehézséget okoznak a hétköznapok, ezért próbáltunk egy olyan díjazást kialakítani, amivel elérhetővé válhat szolgáltatásunk azok számára is, akik egy több órás műtermi fotózást jelenleg éppen nem engedhetnek meg maguknak. Most 10.000 Ft-ért kaphatnak 10 darab képet, és ajándékba adunk még 5 darab képeslapot is minden fotózás mellé!

karacsonyi_mini_fotozas_web

A fotózás helyszíne Budapest egyik professzionálisan felszerelt műterme (idén elnyerte a legnépszerűbb fotóstúdió címet szakmai körökben is). Tömegközlekedéssel és autóval is egyaránt könnyen megközelíthető, földszintes épület a XV. kerületben.  A vendégek kényelmét külön számukra biztosított öltöző, ingyenes parkolási lehetőség szolgálja.

Szeretettel várunk mindenkit.

Dóri és Attila

Időpont egyeztetés és további felvilágosítás:

Telefon:+36 70 419 8215
E-mail: info@pictorial.hu
Web: http://pictorial.hu
http://www.facebook.com/pictorialfoto

 

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..