Miniböngészők: kicsi könyvek kicsi kezekbe

A Guido Wandrey által írt Egy nap… sorozat kötetei kisméretű, 11,5 cm x 9 cm nagyságú mini könyvek. A legkisebbek kezébe valók, remekül lehet őket böngészni a villamoson, az orvosnál, utazás közben vagy csak unaloműzőként. A kötetek a mindennapi élet népszerű helyszíneit mutatják be. Kétéves kortól ajánljuk.

Egy nap az állatkertben

Egy egész nap az állatkertben sok izgalmas kalandot kínál. Rengeteg a látni- és a felfedeznivaló. Aki igazán szemfüles, minden oldalon megtalálhatja a pimasz kismajmot, aki elcseni Sanyi piros sapkáját. Segíts Sanyinak a keresésben!

Egy nap a városban

Egy egész nap a városban is sok izgalmas kalandot kínál. Itt is rengeteg a látni- és a felfedeznivaló. Még tűzoltókkal is találkozhatunk és megfigyelhetjük őket munka közben. Aki pedig igazán szemfüles, minden oldalon megtalálhatja Foltost. Foltos Anna és Peti kutyája és éppen egy cicát vett üldözőbe.

Egy nap a vidámparkban

Egy egész nap a vidámparkban remek mulatság. Természetesen itt is rengeteg a látni- és a felfedeznivaló. Van itt körhinta, lovagvár és kalózhajó! Aki jó megfigyelő, minden oldalon megtalálhatja Csutakot, aki kolbászt szeretne enni. Segíts az ikreknek és a mamájuknak, hogy megtalálják a kis szökevényt!

Fogyasztói áruk: 590 Ft/kötet

További információ: www.naphegykiado.hu

A Babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenhárom éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket.
Előző cikkMesék Vakondokról
Következő cikkKülönleges mesekönyvek karácsonyra

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..