Mesék Vakondokról

Téli varázslat – Jonathan Emmett meséje, Vanessa Cabban illusztrációival. (Kétéves kortól ajánljuk, 28 oldal, 31 cm x 21,5 cm, ISBN 978 963 87281 4 2). Vakondok egy fagyos délután csillogó gyémántot talál a hóban. Elhatározza, hogy hazaviszi, de a gyémánttal különös dolgok történnek.

Amikor aztán titokzatos módon eltűnik a kezéből, Vakondok már biztos benne, hogy igazi varázslattal van dolga.

Kíváncsi Vakondok barátunk továbbra is a természet csodáival ismerkedik. A Holdról már megtanulta, hogy nem ezüsttallér és nagyon messze van, de a téli erdő újabb csodákkal várja. Ezúttal varázsgyémántra bukkan a hóban. A mese végére fény derül a gyémánt titkára, és azt is megtanuljuk, hogy a természetet nem birtokolni kell, elég ha gyönyörködünk megannyi kincsében.

A legszebb ajándék

Jonathan Emmett meséje, Vanessa Cabban illusztrációival
(Kétéves kortól ajánljuk, 28 oldal, 31 cm x 21,5 cm, ISBN 978 963 98690 1 1)

„Azt a vizes sárkupacát! Már megint esik!” – mérgelődik Vakondok, amikor egy esős, őszi délutánon Nyuszihoz indul. Útközben a barátai is csatlakoznak hozzá. A hosszú út végén kiderül, ez a látogatás miért az esős napok legszebb ajándéka…

Kíváncsi Vakondok barátunk a világ csodáinak megismerése után (Ide nekem a Holdat, Téli varázslat) új dolgokra csodálkozik rá. Vakondok, Mókus és Süni, a három jó barát a cudar, esős időben nekiindul, hogy meglátogassa Nyuszit. Amikor hosszú és fárasztó út után megérkeznek Nyuszi vackához, kiderül, hogy az üres kézzel érkező Vakondok egy mindennél fontosabb dolgot hozott beteg barátjának…

További információ: www.naphegykiado.hu

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..