Október 10-én Családi Nap a Budai Várban!

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom október 10-én és november 14-én ismét Családi Napot tart a Magyarság Házában, a Budai Várban. A szülők érdekes előadásokat hallgathatnak meg gyermeknevelési és konfliktuskezelési témákban, közben a gyerekek mesekuckóban, kézműves foglalkozásokon és további játékos programokon vehetnek részt. A belépés ingyenes!


A nap folyamán a család minden tagja izgalmas és érdekes programokon vehet részt.
Amíg a szülők konfliktuskezelés, gyermeknevelés, szexuálpszichológia témájában hallgathatnak előadásokat, addig szakképzett gyerekfelügyelőink a kicsiknek mesekuckóval, PEK tornával, kézműves foglalkozásokkal készülnek, a nagyobbakat játszóház, kézműves foglalkozások, drámajáték, népi játék, logiklub, társasjátékok, program várja és vendégünk lesz a Papírszínház és a Te rajzolsz, én varrok csapata is.

csnbv

A Családi nap vendége Baktay Zelka és Baktay Miklós pszichológusok, Hevesi Krisztina szexuálpszichológus és a Csörömpölők Együttes!

A rendezvény ideje alatt lesz mini Piactér gyerekruhákkal, kiegészítőkkel, játékokkal és a HellóAnyu büféje is.

A Családi Nap vendégei közt kisorsolásra kerül egy családi pihenés a Kolping Hotelben, valamint egyéb, értékes ajándékok is gazdára találnak!

A programra a helyszínen is lehet regisztrálni, az előjelentkezés linkje itt található. További információk elérhetők a program Facebook-oldalán.

 

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikk5 tévhit az őszi folyadékpótlással kapcsolatban
Következő cikkAz asztmára szedett szteroidok csökkenthetik a testmagasságot

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..