Ingyenes családi nap – Budapesti Fesztiválzenekar

Ingyenes családi nap - Budapesti Fesztiválzenekar
Ingyenes családi nap - Budapesti Fesztiválzenekar - pixabay

Ingyenes családi nap – Ingyenes családi napot rendez a Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ) június 12-én a budapesti Aquincumi Múzeumban óránként kezdődő zenei programokkal, néptánccal, játékokkal.

Postaláda nagy választékban, árakkal | Pepita.hu

Az egész napos rendezvényen óránként kezdődnek a gyerekeknek és felnőtteknek is szóló zenei programok, emellett kézműves foglalkozásokkal, néptánccal, játékokkal és vetítéssel is várják az érdeklődőket. Valamint a múzeum gyűjteménye is ingyenesen tekinthető meg. A rendezvény látogatása védettségi igazolványhoz kötött – közölte a zenekar az MTI-vel.     

Ingyenes családi nap

A zenei program 11-kor egy Zenevár-koncerttel kezdődik, délben népzene következik, 13 órától az ütősöké a főszerep, 14 órakor Kakaókoncert lesz, 15 órakor pedig Hangszerkóstolóval ér véget a gyerekeknek szánt sorozat.    

Függőszék vásárlás: árak, képek infók | Pepita.hu 

Ezután felnőtteknek szóló zenei programok lesznek. Két – regisztrációhoz kötött – kamarakoncert a múzeum épületében 16 és 17 órától, az utolsó, fúvós koncert pedig 18 órakor kezdődik.     

A zenei programok mellett kézműves és egyéb gyermekprogramokkal is készülnek. 15.30-kor pedig előadás hallható a múzeum híres leletéről, az aquincumi víziorgonáról.

Strand, Család, Szórakozás, Szabadidő, Óceán, Pihenés, ingyenes családi nap
pixabay

A koncerteket az Aquincumi Múzeum különböző helyszínein tartják meg, a részletes program a Budapesti Fesztiválzenekar honlapján olvasható. A belépés a felnőttek részéről védettségi és személyi igazolványhoz kötött, a zárt térben zajló koncerteken maszk viselése is kötelező.     

A mérges szömörce és a veszélyei

A rendezvényen a BFZ új évadra szóló bérletei mellett első alkalommal lehet a 2021/22-es szezon jegyeit is megvenni. Például Kakaókoncertekre, a nemzetközi sztárokat felvonultató nagyzenekari hangversenyekre vagy az új, Iván mesél elnevezésű koncertekre.

MTI

hirdetés
Ha van kimeríthetetlen téma és témán belüli kérdéskör ezen a csodálatos bolygón, úgy vélem ezek pontosan a gyereknevelés és a család témakörei. Minden nap hoz némi változást, mindig jönnek újabb és újabb fordulatok a világban, mindig lesznek időszerű kutatások, melyekről igenis érdemes írni. Önnön gyermekkori tapasztalatokat, személyes gondolatokat, szakmai cikkek fordításait öntöm szavakba. Az írás az életem fő mozgatórugója. Legyen szó cikkekről vagy versekről, izgalmasnak és gyönyörűnek találom az alkotás ezen módját. Az információáramlás könnyeden zajlik modern világunkban, ezért nagy lehetőség számomra, hogy egy ilyen nagyszerű közösséggel oszthatom meg mondandómat, mint amilyenek Ti vagytok!
Előző cikkBizonyosodj meg róla, a hátán alszik-e a baba
Következő cikkKislánya született Harry hercegnek és Meghan hercegnőnek

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .