Októbertől kisgyerekes bérlet Győrben is

Októbertől kisgyerekes bérlet Győrben is

Korábban már hírül adtuk, hogy a fővároshoz és Debrecenhez hasonlóan, Győrben is kisgyerekes bérlet beveztését tervezik. Októbertől a háromévesnél fiatalabb gyermeket nevelő szülők negyedéves bérleteikre hatvanszázalékos térítést kapnak az önkormányzattól.

A családokban az egyik szülő veheti igénybe a kedvezményt, amelyet a negyedéves bérlet lejártát követően a polgármesteri hivatal szociálpolitikai osztálya fizet ki. Az új szociális szolgáltatást azok a családok vehetik igénybe, amelyekben az egy főre eső jövedelem nem haladja meg a nyugdíjminimum háromszorosát, azaz a 85 ezer 500 forintot.

A kisgyermekesek utazási kedvezményét a KDNP-frakció kezdeményezésére legutóbbi ülésén fogadta el a közgyűlés.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A Babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenhárom éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkKismamák a játszótéren
Következő cikkHogyan neveljünk boldog gyermeket?

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..