Óvszer és Chelsea-mez ajándékba a várandós Katalin hercegnőnek

Kate_William-200x300.jpg

Bizarr és nevetséges ajándékok sokasága árasztja el Katalin hercegnőt, akinek a legfrissebb hírek szerint akár már a héten megszülethet a gyermeke. A finn kormánytól óvszert, egy ékszerésztől pedig aranyból készült popsikrém tartót kapott a hercegi pár.Tizennyolc karátos popsikrém tartó

Kate_WilliamEgy ismert brit ékszerész, adta az egyik legképtelenebb ajándékot Katalin hercegnőnek a Dailymail beszámolója szerint. Theo Fennel, aki dolgozott többek közt Madonnának és Elton Johnnak is, most egy fehér aranyból készült popsi krém tartóval örvendeztette meg a leendő anyukát. „Nagyon izgatott voltam, hogy elkészíthettem ezt az ajándékot, és biztos vagyok benne, hogy jó kezekben lesz a hercegi párnál” – nyilatkozta az ékszerész. A 18 karátos ékszer értéke megközelíti a négymillió forintot – írja az 1001reklamajandek.hu.

A karperecet azonban nem a leendő szülők kapják meg, hanem a Sudocream maga fogja árverésre bocsátani, a hercegné egyik kedvenc alapítványa javára.

Óvszer a finn kormányzattól

Talán ennél is bizarrabb volt a finn kormányzat ajándéka, amelyet a napokban juttattak el a hercegi párnak. A dobozban, amelyet hagyományosan minden finn kismama megkap, a rugdalózótól, a fürdőlepedőtől, a hajkefétől és a körömollótól kezdve a hagyományos szövetpelenkán át minden megtalálható volt. Sőt, még annál is több, hiszen a finn szociális minisztérium ajándékcsomagja egy csomag óvszert is tartalmazott. A hercegi pár szóvivője szerint a Kate és Vilmos „nagyon hálás volt a figyelmes gesztusért”.

Kötött kenguruk Ausztráliából

Ausztrália, amely a mai napig a Brit nemzetközösség tagja igencsak személyes ajándékkal készül az újszülött érkezésére. Nem kisebb személyiség, mint Ausztrália első női miniszterelnöke készíti saját kezűleg azt a kötött kengurut, amelyet az újszülött hercegnek szánnak. „Bár köztársaságpárti vagyok, úgy vélem a hercegi pár élete része Ausztrália mindennapjainak” – nyilatkozta Julie Gilard, egykori miniszterelnök asszony.

Chelsea mez a nagybácsitól

Katalin hercegnő nagybácsija Gary Goldsmith már meg is vásárolta az ajándékát az újszülöttnek, ami nem más, mint egy apró kék Chelsea-mez a baba méretében. „Mi mást vehetnék ennek a gyereknek? Mindent meg fog kapni az életben.” – nyilatkozta. „Óriási Chelsea drukker vagyok, minden ismerős gyermekének valamilyen Chelsea ajándékot vittem. Briliáns ajándék lesz, már csak azért is, mert Vilmos herceg Aston Villa drukker. Biztos vagyok benne, hogy viccesnek találja majd a dolgot.”

A hercegi pár már korábban kérte a brit állampolgárokat, hogy ne vásároljanak ajándékot az újszülöttnek, inkább fordítsák jótékony célokra az erre szánt összeget. Ennek ellenére a beszámolók szerint az elmúlt hetekben jelentősen növekedett az ilyen jellegű vásárlások száma a szigetországban.

Forrás: 1001reklamajandek.hu/blog

Fotók: Facebook.com

 

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..