Anyák napi NYEREMÉNYJÁTÉK a Rendinél!

hirdetésLevilla Pöttöm Tanoda

„Anya, gyere játszani!” – „Most nem tudok, kicsim, takarítanom kell…” A Rendi segít, hogy ez a párbeszéd a lehető legritkábban hangozzék el a családban. Magyarország első és legnagyobb takarítószolgálatától gyorsan, olcsón és egyszerűen rendelhetünk takarítást. Sőt, a Rendi Anyák napi nyereményjátékán 2 főre szóló, 2 éjszakás wellness üdülést és 15%-os kedvezménykupont is nyerhetünk!

A Rendi házak, lakások és irodák takarítását végzi magánszemélyek számára Budapesten, Győrben, Pécsett, Debrecenben és Szegeden, illetve ezek vonzáskörzetében. A szolgáltatás egyszeri alkalommal (pl: felújítás utáni takarítás) és rendszeresen (heti, kétheti, havi) is igénybe vehető. Az alapcsomagba beletartozik minden hozzáférhető felület portalanítása, felmosása, porszívózása, a vizes blokkok takarítása, és a konyhai felületek tisztítása. Aki ennél alaposabb takarítást szeretné, különböző extrákat – mosás, vasalás, ablaktisztítás stb. – rendelhet az alapcsomaghoz.

A Rendi számára fontos a megrendelők elégedettsége, ezért arra kérik ügyfeleiket, értékeljék a takarítók munkáját. Amennyiben az első alkalommal meg voltunk elégedve a takarító munkájával, kérhetjük, hogy mindig ő jöjjön hozzánk takarítani. A Rendi garanciát vállal a kért szolgáltatás teljesítésére, és arra, hogy csakis ellenőrzött takarítónőket küld ki a címekre.

A Rendi szolgáltatásának innovatív és jövőbe mutató voltát igazolja, hogy a cég a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány 5. Be Smart startup versenyének helyezettjeként március 30-31-én a think.BDPST-en kísérő eseményként megrendezett Startup Corner-en is sikeresen szerepelt.

További Információ: www.rendi.hu

Infinety hirdetés

A Rendi Anyák napi nyereményjátékában való részvételhez kattints ide!

fotó: hotelmargareta.hu

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

Kommunikációs szakértő vagyok, újságíró, toborzás-kiválasztás specialista és két kislány édesanyja.
Előző cikkAz idegrendszer éretlenségének jelei
Következő cikkRólad is ezt gondolja a gyereked?

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.