Jó móka a szeptemberi borfesztivál a Budai Várban

A szeptember 7. és 10. között zajló Budapest Borfesztivál műfaja ellenére igazi családi program, hiszen napközben is látogatható, kellemes a zene, a kiváló borokon kívül pedig számos alkoholmentes frissítő és finom falat várja a látogatókat.

A Budai Várban szeptember 7-10- ig zajló Budapest Borfesztiválon az egész család jól mulathat. Anya, apa és a baba is jól érezheti magát a gyerekbarát világzenéből, jazzből, népzenéből álló, elképesztően gazdag zenei kínálat között. A kétszáz borász által kínált több ezer palack boron kívül alkoholmentes frissítők és gasztroélmények is várják a látogatókat. Akinek pedig már nem anyatejet fogyaszt a babája, bátran élvezhet egy nyárbúcsúztató rozét vagy egy vérpezsdítő vöröset.

Budapest Borfesztivál 2017
Itt végre a szülők is játszhatnak, felnőtteknek összeállított kvízeket. Lesznek játékos feladatok a Butlers Borkvíz Bárban, vagy például elsajátíthatjuk az egészséges borfogyasztás néhány alapszabályát az európai Wine in Moderation – Bort mértékkel kezdeményezés játékában.

A rendezvény fő támogatója, a SPAR is izgalmas programokkal és sok kedvezménnyel készül az eseményre. A SPAR standja a Savoyai teraszon lesz, itt beszerezhetjük a 20 százalékos kupont, majd kóstolhatunk SPAR Válogatás borokat is, amelyekből minden negyedik pohár ajándék. Egy kis grillhangulat vár majd a Hunyadi udvaron, ahol a SPAR Grillmobilja parkol. Az ízletes menüben lesz Regnum grill dog, grill kolbász, tépett malac burger, könnyed málna- és bodzaszörppel.

Infinety hirdetés

SPAR Grillmobilja

 

Ha augusztus 24. és szeptember 6. között a SPAR-ban vagy az INTERSPAR-ban jársz és tízezer forint fölött vásárolsz, a kasszánál kérd az 50 százalékos kupont. Ezzel fél áron válthatod meg a napijegyed!

További kedvezményes ajánlatokat találsz a szeptember 6-án megjelenő Borkatalógus kiadványban is, ahol több mint kétszázféle borral ismerkedhetsz meg. Érdemes tehát a szeptemberben kinézni a Budapest Borfesztiválra, ahol egy óriási szüreti mulatság vár az egész családra!

aborfesztival.hu

 Budapest Borfesztivál 2017

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkÍgy válassz közös játékot, ha különböző korú gyermekeid vannak!
Következő cikkGőzmosógéppel a kisbabák egészségéért?

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!