Növényi falatok az egész családnak: próbáljátok ki a SPAR vegán újdonságait!

65
Spar veganz

Mostantól még könnyebben megvalósítható a vegán életmód: a SPAR kijelölt üzleteiben már kaphatók a Veganz német márka növényi eredetű termékei. A széles választékban elérhető élelmiszerek ellenőrzött minőségűek, gazdagok tápanyagokban, és hozzájárulnak a változatos vegán étkezéshez.

Néhány éve még érdeklődve tekintettünk a tisztán növényi táplálékot fogyasztó vegánokra, ám mára a hazai vásárlóközönség jelentős része is tisztában van azzal, hogy vannak előnyei ennek az életmódnak. Követői különösen szigorúan veszik a növényi táplálkozást, hiszen nem csak húst, hanem semmiféle állati eredetű összetevőt nem vesznek magukhoz: így kerülik a tejtermékeket, a tojást és a halak fogyasztását is. Ez a tudatos táplálkozás gazdag fehérjében és tápanyagokban, sokan ezért döntenek az egészséges életmóddal összeegyeztethető étkezés mellett, mások például allergia okán vágnak bele.
A vegánság eddig azonban komoly odafigyelést és időbefektetést igényelt, mivel az alapanyagok beszerzése és az állati származék-mentes fogások elkészítése nem volt egyszerű.

A SPAR most ebben segít,
a Veganz növényi eredetű termékeit kínálva teszi egyszerűbbé
a vegán táplálkozást.

A termékek között olyan finomságokat találhatunk, mint az organikus növényi tejek, a magas fehérjetartalmú proteinporok, a változatos édes és sós nassolnivalók, vagy a magas ásványianyag-tartalmú magkrémek.

hirdetés
JBIMBI

Jó hír azoknak, akik szívesen csökkentenék a finomított cukor fogyasztását, hogy többféle cukormentes, mégis teljesen természetes édesítő is elérhető a SPAR boltjaiban. De csemegézhetünk bio, nyers, glutén- és szójamentes harapnivalók közül is, tehát az ételallergiás gyermek és szülő is új lehetőségeket ismerhet meg.

A vásárlók tájékozódását segíti, hogy a csomagolásokon az adott áruval kapcsolatos összes információ, az allergén-megjelölések, a glutén- vagy szójamentesség, vagy akár a biotermék-minősítés is jól láthatóan fel van tüntetve.

További információk a termékekről és a kijelölt üzletekről
a sparsajatmarka.hu weboldalon találhatók.

Szólj hozzá Te is!

hirdetés
MEGOSZTOM EZT A CIKKET!

A www.babafalva.hu várandósságtól az első osztályig portál tíz éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig. Idén cikkeinket kiegészítettük a fenntartható fejlődés és a zöld gondolatot bemutató írásainkkal, valamint törekszünk arra, hogy a technológiai fejlődés eredményeit úgy mutassuk meg, hogy az a gyerekek és a családok részére hasznos legyen és ne káros.

Előző cikkHiggyünk-e a Mikulásban?
Következő cikkKlasszikus sminkek, újragondolva

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!