Szekeres Nóra felajánlásával indult el a Játéksziget jótékonysági játékgyűjtő kampánya

jateksziget_stajekoztato_03-200x300.jpg

A TV2 műsorvezetője egy hatalmas plüssmaci felajánlásával nyitotta meg a Játéksziget jótékonysági kampányát, amely során a következő hetekben beteg vagy szülő nélkül nevelkedő gyerekek számára lehet felajánlani a kinőtt, megunt játékokat az ország öt városában.A Játéksziget bolthálózat kezdeményezése arra biztatja a gyerekeket és szüleiket, hogy április 22. és május 24. között vigyék el megunt, kinőtt vagy feleslegessé vált játékaikat a Játéksziget bolthálózat üzleteibe. A felajánlott ajándékokat gyereknapon, május 26-án beteg vagy szülő nélkül nevelkedő gyerekeket gondozó intézmények vagy ezeket támogató civil szervezetek kapják meg.

jateksziget_stajekoztato_03A három budapesti Játéksziget üzletben összegyűlt játékok a Tűzoltó utcai gyermekklinika onkológiai és hematológiai osztályát támogató Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványhoz kerülnek, a győri üzletben gyűjtött felajánlásokat a Győr-Moson-Sopron Megyei Gyermekvédelmi Központ és az őket segítő Árvácska Alapítvány kapja, a debrecenieket pedig a hajdú-bihari Reménysugár Otthon. A pécsi Játéksziget üzletből a bentlakásos Pécsi Gyermekotthonba kerülnek a játékok, Egerből pedig a Heves Megyei Gyermekvédelmi Központhoz.

A budapesti Árkád Bevásárlóközpontban tartott nyitóeseményen Molnár Judit, a Játéksziget marketing igazgatója elmondta: a gyermek számára a szülői odafigyelés mellett a játékok sokszínűsége az egyik legfontosabb nevelő, tanító és fejlesztő elem, amely minden gyermeknek segít megküzdeni a hétköznapok nehézségeivel. Ezért a Játéksziget szeretne minél több családot elérni felhívásával, hogy több száz nehéz sorsú gyereknek idén tényleg valódi élményt jelentsen május utolsó vasárnapja.

Szekeres Nóra, a TV2 műsorvezetője azt hangsúlyozta, a kampány a nemes célon túl kicsiknek és nagyoknak megtanítja, hogy mit jelent önzetlennek lenni, mit jelent adni. Így a résztvevő családok, gyerekek nem csak a rászorulókon segítenek, de maguk is fontos, hasznos élménnyel gazdagodnak.

A Játéksziget a jószívű gyerekeket elismerő oklevéllel és értékes nyereményeket felvonultató gyereknapi tombolával jutalmazza, szüleik pedig kedvezményes vásárlásra jogosító kupont kapnak.

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..