Szigetelés fillérekből

Az Ökoszolgálat „Szigetelés fillérekből” programja segítségével bárki saját kezűleg leszigetelheti elavult fa nyílászáróit, mellyel akár 15%-kal is csökkentheti fűtésszámláját, jelentősen mérsékelve ezzel a klímaváltozást okozó CO2 kibocsátást.

Közeleg a fűtési szezon, most még érdemes felújítani elavult nyílászáróinkat. A régi épületekben lakók nagy része sajnos nem engedheti meg magának nyílászárói teljes cseréjét, miközben pont őket érinti leginkább a fűtési költségek drágulása. Az Ökoszolgálat „Szigetelés fillérekből” programja segítségével bárki saját kezűleg leszigetelheti elavult fa nyílászáróit, mellyel akár 15%-kal is csökkentheti fűtésszámláját, jelentősen mérsékelve ezzel a klímaváltozást okozó CO2 kibocsátást.

Energia költségeink 60-70%-át fűtésre fordítjuk, így itt tudjuk a legegyszerűbben a legtöbbet megtakarítani. Régebbi építésű városi lakásainkban a nyílászárók elavultak, rosszul szigetelnek. Fűtési energiánk egy része így könnyedén távozik az ajtókon, ablakokon. A takarékosság legegyszerűbb módja a hatékony szigetelés. Segítségünkkel bárki saját kezűleg leszigetelheti régi fa ablakait, ajtóit. Ehhez elegendő az alapítványunknál bérelhető gép és az ugyanitt olcsón beszerezhető – akár 10 évig is tartós szigetelőanyag, két ember, az oldalunkon található oktatófilm megtekintése és persze a szándék.

A szolgáltatásról bővebb információ és on-line foglalási lehetőség a okoszolgalat.hu oldalon található.

A „Szigetelés fillérekből” programot támogatta a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld Forrás programja, illetve a Magyar Telekom.

További információ: Szabó Gyula igazgató, tel.: 36 1 472 1076, e-mail: szabo.gyula[@]okoszolgalat.hu

 

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..