Színes ujjlenyomatok a Duna Plazában

A Duna Plaza látogatóinak 2009. február 7. és március 7. között különleges élményben lehet részük: egy hatalmas vásznon hagyhatják színes ujjlenyomatukat, hozzájárulva ezzel egy óriáskép kiszínezéséhez. A kiszínezett óriáskép a Bethesda Gyermekkórház ambulanciáját fogja díszíteni.

A jelentkezőknek csak választaniuk kell egy színt, belemártani az ujjukat az állvány alatt elhelyezett festékesdobozok egyikébe, majd nyomot hagyni a színhez rendelt mezőben. A „Színezzük ki együtt a világot“ promóció nem vásárláshoz kötött, teljesen ingyenes, és csupán egy perc kell ahhoz, hogy bárki örömet szerezhessen másoknak, hiszen azon túl, hogy egy szép színes képet készíthetnek együtt, ezzel jótékony célt is szolgálnak, a kiszínezett óriáskép a Bethesda Gyermekkórház ambulanciáját fogja díszíteni.

Gerzson nyuszi, Fáni kutya és Lupi maci, a festmény vidám állatfigurái egyre színesednek a sok ujjlenyomattól, hiszen mindenki arra törekszik, hogy egy hónap múlva a kórház kis lakói  színesebben láthassák a világot.

A Duna Plaza „Színezzük ki együtt a világot“ tavaszváró kezdeményezését az idén több családbarát program és akció is követi majd. Egyike ezeknek a február végén induló Duna Plaza Gyermekhétvége-sorozat, alkotóházzal, zenei és színházi programokkal.

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..