Sztracsatella fagylalt

Sztracsatella fagylalt

Ebben a nagy forróságban alig van kedve enni az embernek. Ezzel így vannak a gyerekek is, akiknek otthon is tudunk tartalmasabb, és tartósítószer mentes, valódi hűsítőket kevergetni. Fagylaltot legjobb fagyi gépben elkészíteni, mert a magas fordulatszámú mozgás, és a gyors hűtés következtében lehet elérni a legideálisabb állagot.

Ezt a joghurtos, csokis sztracsatella fagylaltot gép nélkül is el lehet készíteni nagyon finomra.

Hozzávalók 6-8 gombóchoz: 2 dl tejszín, 10 dkg fehér csokoládé, 4 dkg porcukor (nádcukor, vagy méz is lehet), 160 ml natúr joghurt, 5 dkg reszelt tejcsokoládé.

A  sztracsatella  elkészítését itt elolvashatod >>

hirdetés
A Babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenhárom éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket.
Előző cikkKompozíció: 7 tipp a tudatos fotózásért
Következő cikkMilyen szülő vagyok?

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .