Telefonos segítséggel született a baba

Megindult szüléshez riasztották szombat éjjel a mentőket egy Baranya megyei kistelepülésre. A kislány pillanatok alatt megszületett, a mentősök telefonon irányították az apát és nagyfiát.

Megindult szüléshez riasztották szombat éjjel a mentőket egy Baranya megyei kistelepülésre -olvashatjuk az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán. A pécsi rohamkocsi azonnal elindult, a mentésirányító pedig telefonon tartotta a kapcsolatot a helyszínen tartózkodó apával, aki 14 év körüli fiával együtt igyekezett segédkezni a viharosan zajló szülésben a mentők megérkezéséig.

A baba pillanatok alatt megszületett és a szakszerű ellátásnak, együttműködésnek köszönhetően a mentők egy egészséges kislányt és anyukáját szállíthatták a szülészeti klinikára.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A Babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenhárom éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikk2014 első babái
Következő cikkSegítség, apa leszek!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..