Terhesség és alkohol tematikus hét a Facebookon

terhesseg_alkohol_fb-300x187.jpg
hirdetésLevilla Pöttöm Tanoda

A terhesség alatti alkoholfogyasztás veszélyeire, a témával kapcsolatos tévhitekre, valamint a Magzati Alkohol Szindrómára hívja fel a figyelmet az Ésszel iszom Facebook-oldal az augusztus 1. és 9. közötti tematikus héten, a Dreher Felelős Alkoholfogyasztási Programja keretében.
Talán nem túlzás kijelenteni, hogy várandósnak lenni az egyik legszebb dolog, ami egy nő életében történhet. Ebben a 9 hónapban minden leendő édesanya arra készül, hogy a lehető legnagyobb biztonságban adhasson életet születendő gyermekének. Hiszen a magzatok egészségét sok veszély fenyegeti, és egy gondos édesanya nem hagyhatja ezeket figyelmen kívül. Az egyik ilyen kockázatot a terhes nők alkoholfogyasztása jelenti.

Az Ésszel iszom oldalon 2011. augusztus 1. és 9. között tematikus hetet tartanak, ami a terhesség alatti alkoholfogyasztás veszélyeire, a témával kapcsolatos tévhitekre, valamint a Magzati Alkohol Szindrómára hívja fel a figyelmet.

A Dreher Sörgyárak Zrt. elkötelezett a felelős alkoholfogyasztás népszerűsítése mellett. A vállalat a Felelős Alkoholfogyasztási Program keretében információkkal, tények ismertetésével, szakértői véleményekkel segíti a fogyasztókat az egyéni döntés meghozatalában. A program üzenete a vállalat által létrehozott Ésszel iszom Facebook-oldalon jut el a legnépszerűbb közösségi média platform felhasználóihoz.

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.