Bababarát lett a Budakeszi Vadaspark

Budakeszi Vadaspark
hirdetésLevilla Pöttöm Tanoda

Az otthon melegét és barátságát varázsolták a Budakeszi Vadaspark munkatársai az újonnan nyílt baba-mama épületbe azok számára, akik karon ülő természetbarátokkal érkeznek. Kényelmes fotellel, mikrohullámú sütővel, etetőszékkel és pelenkázóval szerelték fel a kis házat, hogy szükség esetén minden kéznél legyen a babák és szüleik számára.

A park látogatóinak jelentős részét teszik ki a kisgyermekekkel érkező szülők. Ezért a legkisebbek és anyukájuk kényelmét maximálisan szem előtt tartva alakították ki a Főbejáratnál a térítésmentesen használható szoptató-pelenkázó szobát, ahol a babák és a szülők is otthonosan érezhetik magukat és bármikor elvonulhatnak a vadaspark nyüzsgésétől. A korábban ajándékboltként működő kis faházikó kapta ezt a szerepet.

A parkba látogató gyermekek és szülők kényelmét szolgálják a díjmentesen igénybe vehető túra-babakocsik is, melyek segítségével könnyebbé válhat a séta, és nem mennek tönkre a városi utakra tervezett babakocsik sem. A babakocsit már kinőtt óvodás és kisiskolás korú gyerekeket pedig kiskocsiban húzhatják végig a vadasparkon a szülők, melynek kölcsönzése szintén díjmentes.

A parkról készült képes kirándulás-ajánlónkat itt tekintheted meg>>

Kirándulóhelyek: Budakeszi Vadaspark

Infinety hirdetés

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.