Mediterrán gyümölcsleves

mediterrán_gyümölcsleves.jpg
hirdetésLevilla Pöttöm Tanoda

Hozzávalók 4 főre: 500 ml krémes natúr joghurt, kb. 2dl narancslé, 2-3 db őszibarack, 500g vegyes bogyós gyümölcs (pl. ribizli, szeder, málna, áfonya).
A meghámozott őszibarackot alaposan összeturmixoljuk a joghurttal, majd felöntjük a narancslével a kívánt íz és állag eléréséig. Minél érettebb barackot választunk, annál kevésbé kell utólag édesíteni, de ha szükségét érezzük, 1 éves kortól tehetünk bele egy kevés mézet is.

Az így elkészített lébe tesszük a megtisztított vegyes gyümölcsöt. Néhány órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek, így kellemesen hűsítő, vitamindús levest kapunk.

Windisch Adrienne dietetikus receptje

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkTerhesség és alkohol tematikus hét a Facebookon
Következő cikkGyümölcssaslik recept, kétféleképpen

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.