Tóth Krisztina, home staging szakember és tanácsadó

Tóth Krisztina portréja

Témakörök: gyerekszoba berendezése, harmónia és biztonság a lakótérben, home staging tanácsadás, illetve kivitelezés.

A szakértő elérhetőségei:
e-mail: krisztinatt72@gmail.com
telefon: 06-30/238-7987

Sziasztok, Tóth Krisztina vagyok, Home Staging szakember és tanácsadó. Egy home stager a vizuális megjelenésen túl, ingatlanpiaccal, illetve marketinggel is foglalkozik. A tudatos ingatlan felkészítés, legyen szó saját használatú lakásról, vagy eladásról/ kiadásról egyre nagyobb jelentőséggel bír napjainkban. A feladatom a letisztított teret úgy újraépíteni, hogy minél szélesebb réteg otthon érezze magát benne, akár kis költségvetésből is. Ez számomra kihívás minden egyes alkalommal. A visszajelzések és az öröm az emberek arcán engem is inspirál.

Életem sokáig a családom és az anyasággal járó feladatok töltötték ki. Mindig a puha, igazi otthon megteremtése volt a célom. Eközben több költözés, kisebb nagyobb anyagi keret volt a tanulópályám. Ismerem az építkezés minden folyamatát testközelből. Bontottam cementlapot, pakoltam örömmel több száz címeres téglát. Élénken érdeklődöm minden újdonság iránt a témában, de szeretem a tradíciókat is. A férjemnek építőipari cége van, tőle és általa is sokat tanulok, tapasztalok.

Nagymamám egész kicsi koromban megtanított varrni, mindig a közelében voltam míg járt a keze. Később ő ült idős korában a közelemben míg járt a kezem… Kreativitást, kitartást és sok olyan háztartási praktikát tanultam tőle amely mára elfeledett, ám annál hasznosabb. Gyermekeim kiskoruktól kezdve értékelték és a mai napig tovább viszik az egyedi enteriőr kialakítására való igényt.

Szeretek olvasni, érdekel a gasztronómia. Egy Balaton-parti kisvárosban élünk. Csodálatos itt, a természet minden évszakban száz arcát mutatja. Van két vendégházunk, családi összefogással üzemeltetjük őket. Szakmai tudásom itt is visszaköszön, vendégeink szívesen járnak vissza hozzánk.

Ezt a szerető törődő és tapasztalataiból építkező, de az újra mindig nyitott önmagamat szeretném adni és megtartani itt a Babafalván is.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

Tóth Krisztina vagyok, home staging szakember és tanácsadó. Egy home stager a vizuális megjelenésen túl, ingatlanpiaccal, illetve marketinggel is foglalkozik, mert az ingatlan tudatos felkészítése eladásra vagy kiadásra egyre nagyobb jelentőséggel bír, akár kis költségvetésből is. Egy Balaton-parti kisvárosban élünk, szeretek olvasni, érdekel a gasztronómia. Van két vendégházunk, családi összefogással üzemeltetjük őket. Ezt a szerető törődő és tapasztalataiból építkező, de az újra mindig nyitott önmagamat szeretném adni és megtartani itt a Babafalván is.
Előző cikkTe feladtad már az újévi fogadalmad?
Következő cikkÍgy előzzük meg a téli fülfájást!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..