Új pályázat társadalmi vállalkozóknak

nesst.jpg
hirdetésLevilla Pöttöm Tanoda

A NESsT és a Citi idén is meghirdeti közös programját, 2013/2014. évi Társadalmi Vállalkozásfejlesztő Programot, azzal a céllal, hogy a társadalmi vállalkozási szektor fejlődését támogassa Magyarországon. A jogosultak köre: kisvállalkozások, nonprofit szervezetek és magánszemélyek.Az üzletviteli képzést és finanszírozást nyújtó, 7 hónapos programban 20 sikeresen pályázó vehet részt, amelyek a pályázati felhívásban szereplő kritériumok alapján nyújtják be pályázatukat 2013. szeptember 23-ig emailben, a [email protected] címre.

nesstA sikeres pályázók ingyenesen vehetnek részt a résztvevőnként egymillió forintot meghaladó értékű képzésben, míg a legsikeresebb üzleti tervet elkészítő 2-4 résztvevő összesen 21 000 dollár pénzügyi támogatásban részesül társadalmi vállalkozása beindításához vagy fejlesztéséhez.

A programra olyan szervezetek és magánszemélyek jelentkezését várják, akik vagy egy új társadalmi vállalkozási ötlet életképességét szeretnék megvizsgálni, vagy egy már működő, és növekedési potenciállal rendelkező társadalmi vállalkozást szeretnének megszilárdítani és növekedési pályára állítani. A jelentkezőktől elvárják, hogy elkötelezzék magukat egy komplett üzleti terv elkészítésére és vállalkozási készségeik fejlesztésére.

A pályázati adatlap és a részletes pályázati útmutató letölthető a NESsT honlapjáról. A kitöltött adatlapot, a mellékleteket és a prezentációt a [email protected] email címre kell küldeni.

Infinety hirdetés

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkMit kell tudnod az otthonszülésről?
Következő cikkTe(l)jes élet laktózérzékenyen is

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.