Három koppintásra a jó hangulattól

mobiltelefon

Még egyszerűbb kezelést, még több szórakozást és még testreszabottabb, gyorsabb működést hoz a Viber legújabb frissítése, amely teljesen megújítja az alkalmazás felületét. Az alkalmazás újratervezését a felhasználói visszajelzések, illetve az anonim módon gyűjtött használati szokások tapasztalatai inspirálták.

Mostantól három koppintással küldhetnek fotót vagy videót a felhasználók, a tartalommegosztás ezzel minden korábbinál egyszerűbbé vált az üzenetküldő alkalmazásban. Az app legújabb verziójában teljesen megújult menü várja a kommunikálni vágyókat, a legfontosabb, legtöbbet használt funkciók mostantól kiemelt helyen szerepelnek. Utóbbi körbe tartozik iOS-en és Androidon a matricamenü, a fotógaléria, a fénykép- és videókészítés, illetve iOS-en a szabadkézi rajz. A további népszerű funkciók, mind a Fájl küldése, a Hely küldése, illetve a Kontakt megosztása a három ponttal jelölt további lehetőségek gomb segítségével érhetők el villámgyorsan.

még több szórakozást ígér a Viber vadonatúj verziója.

Az átláthatóbb felületen a felhasználók kedvenc matricáikat, fotóikat és videóikat gyorsabban és még kifejezőbb módon oszthatják meg barátaikkal vagy éppen családtagjaikkal. A valóban azonnali vizuális kommunikációt lehetővé tevő új funkciók a frissítés után azonnal elérhetők a Viber megújult felületén.

fotó: pixabay.com

Mentés

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..