A Gyermek SOS sorsa, most rajtad is múlik!

gyermeksos.hu

A weboldal létrejötte előtt a szülőknek komoly fejtörést okozott, merre induljanak, ha gond van a gyermekükkel, a gyermeksos.hu-n azonban pár kattintással egy percen belül kiderül, melyik kórház az ügyeletes.

A civil kezdeményezésként létrehozott GyermekSOS 2017-től alapítványi formában folytatja működését. A most induló adománygyűjtő akció elsődleges célja, hogy 2017-ben is üzemelni tudjon az ügyeletkereső. Ha ezt sikerül meghaladni, a készítők fejleszteni is tudnak majd, ezáltal pedig még többet, még többeknek segíteni.

Nem hallottál még a Gyermek SOS-ről? Mi már írtunk róla, olvasd el!

Február 15-ig tart az a crowdfunding kampány, amely lehetővé teszi, hogy az ország első, díjnyertes gyermekügyelet keresője idén is működni tudjon.

Ha sikerül a kitűzött célt meghaladni, az oldal fejlesztése is elkezdődhet: az angol nyelvű változat az itt élő külföldieket segíti majd, a kórházak aloldalainak köszönhetően a GyermekSOS egészen a rendelő ajtajáig tudja kísérni az ügyeletet felkeresőket. A két legnagyobb változás a kereső országos szintre kiterjesztett működése, és a nem sürgősségi profilú gyermekszakorvos kereső funkció elindítása lesz.

Adományozni egyszerű bankkártyás fizetéssel,
a Generosity oldalán lehet az alábbi linkre KATTINTVA.

Erről a témáról az Egészségügy rovatban olvashatsz többet!

 

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..