Évente minden hetedik gyerek kórházba kerül

K&H Gyógyvarázs

Hazánkban évente közel minden hetedik gyermek kerül kórházba. A szülők számára ilyenkor nagy segítséget jelenthet, ha van olyan hasonló helyzetben lévő anyuka vagy apuka, akinek megismerhetik történetét.

Gyermekem varázslatos gyógyulásának története

A K&H gyógyvarázs „Gyermekem varázslatos gyógyulásának története” címmel pályázatot hirdet azoknak a szülőknek, akik szívesen megosztják, hogyan épült fel gyermekük az orvosok, az ápolók, a kórház segítségével, erőt adva ezáltal más nehéz helyzetben lévő családoknak is. Sőt, a pályázattal az általuk megjelölt gyermek-egészségügyi intézmény 1 millió forint értékű műszerrel gazdagodhat.

Gyermekem varázslatos gyógyulásának története – pályázat

Magyarországon körülbelül 1,5 millió gyermek él, közülük évente több mint 200 ezren kerülnek kórházba, a mentőket pedig évente 45 ezerszer riasztják gyermekekhez. „Egy hirtelen jött betegség vagy baleset hosszú időre felboríthatja az egész család életét. Egy ilyen élethelyzetben hatalmas erőt jelenthet, ha olyan szülők történetét ismerjük meg, akik hasonló helyzetet éltek át. Az idén 15 éves K&H gyógyvarázs programban számos kis beteg szívmelengető gyógyulásának történetét ismerhettük meg. Szeretnénk, ha ezt a sok-sok pozitív tapasztalatot, lelki feltöltődést más szülők is hallhatnák, és erőt meríthetnének belőle, miközben a gyógyító intézmények is újabb eszközökkel gazdagodhatnának. Arra biztatom ezért a szülőket, hogy küldjék be történetüket, és nyerjenek 1 millió forintos műszertámogatást annak az intézménynek, amelyet ők maguk jelölnek meg!” mondta Horváth Magyary Nóra, a K&H kommunikációs ügyvezető igazgatója.

300 embert könnyebb megnevettetni, mint egy beteg gyereket

K&H gyógyvarázs pályázat története

A szülők 2018. július 20-ig küldhetik be 150 szavas, megindító történeteiket a khgyogyvarazs.hu weboldalon keresztül – reményt adva ezzel azoknak, akik jelenleg is küzdelmes harcot vívnak gyermekük egészségéért. A pályázaton részt vehet minden olyan szülő, akinek gyermeke a gyermek-egészségügyi intézménynek köszönhetően betegségből gyógyult meg. A nyertes pályázatokban megjelölt intézmények egyenként maximum bruttó 1 millió forint, összesen maximum bruttó 6 millió forint értékű műszertámogatással gazdagodnak, a nyertes pályázók pedig 1-1 óriás macit nyernek gyermeküknek.

További részletek a www.khgyogyvarazs.hu weboldalon!

Erről a témáról még az Egészségügy, kórházak rovatunkban olvashatsz többet!

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..