A legcukibb gyerekek a kifutóról

Kids fashion week

Egy héten át a legkisebbeké volt a főszerep a kifutókon, a Kids Fashion Week World 2018 rendezvényen. A Tesla Budapestben megrendezésre került program volt az első magyar gyermek divathét, de így is több mint ötven 3-16 év közötti modell és 15 divattervező vett részt rajta a világ minden tájáról.

Nemzetközi szinten számos világvárosban szerveznek gyermek divatheteket, de Budapesten csak az elmúlt napokban került megrendezésre az első. A Kids Fashion Week World 2018 nevű program nagy sikerrel zárult: a négy napos rendezvényen több száz résztvevő és több mint ötven modell vett részt a világ minden tájáról. Számos ország mellett Mongólia, India, Románia, Moldova, Lettország, Oroszország, Fehéroroszország, Grúzia, Kirgizisztán, Üzbegisztán, Albánia, Ukrajna, Koszovó nemzetközi szinten elismert gyermekmodelljei és divattervezői is képviseltették magukat.

1. gyermek divathét Magyarországon

A 3-16 év közötti nemzetközi gyerekmodellek 15 külföldi és magyar tervező legújabb ruháit mutatták be a kifutókon, igazi profiként. A hagyományteremtő céllal megálmodott Fashion Week World 2018 gyermekmodelljeinek a szakmai programok mellett kikapcsolódásra is lehetőségük volt: mások mellett városnéző kirándulást, dunai hajózást, játszóház-látogatást és bulit is szerveztek nekik.

“Fontos, hogy a gyermekmodellek játszva tanulják meg a szakmát. A divathéten igazi tehetségek léptek fel, ami nagy büszkeség a számunkra. Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindenkinek az összehangolt, pontos munkáért, és hogy sikerre vihettük az első magyar gyermek divathetet Magyarországon” – mondta Lili Kovács, tulajdonos és főszervező.

Egy kisgyerek számára a fekete szín tabu?

A Lili Kovács által megszervezett eseményen a nemzetközi gyerekmodellek mellett fogyatékossággal élő fiatalok is felléptek, sőt fogyatékossággal élő fiatal divattervező, Enikő Sajtos is bemutatta a ruhakollekcióját. A tervek szerint a divathetet a jövőben minden évben megrendezik majd.

Erről a témáról még az Ovisok rovatunkban olvashatsz többet!

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkFoglalkozzunk a férfimeddőséggel is!
Következő cikkPajzsmirigy ultrahang – mikor indokolt a vizsgálat?

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..