A szülés valódi természete vándorkiállítás

kiallitas.jpg

A szülés valódi természete címmel nyílt kiállítás ma, december 20.-án a Képviselői Irodaház aulájában, Magyarországon és külföldön intézményen kívül szült édesanyák fényképeiből. A válogatás az elmúlt 22 év 3500 sikeres hazai és néhány külföldi kórházon kívüli szülése közül mutat meg képeket a megszületés örömteli pillanataival.

„Ezeken a szép, háborítatlan szüléseket ábrázoló amatőr képeken keresztül szeretnénk megmutatni az élettani szülés szépséges pillanatait. Hisszük, hogy ez is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a szülés helyszínétől függetlenül egyre több családnak lehessen része háborítatlan szülésben-születésben.” – írják a szervezők.

A háborítatlan szülés élményét átélt édesanyák és családjaik szeretettel nyújtják át ajándékukat, a vándorkiállítás képeit azoknak a politikusoknak, aki 22 év után megértették és lehetővé tették számukra, hogy büszkén, bujkálás nélkül tegyék közszemlére éltük talán legfontosabb élményét.

A szül(et)és valódi természete című kiállítás nem csak arra irányítja a figyelmet, hogy több ezer egészséges, boldog kisgyermek született idehaza biztonságosan, kórházon kívül, bábai szaksegítség mellett, hanem arra is, hogy mindez helyszíntől függetlenül, kórházban, születésházban vagy otthon is elérhető a megfelelő szakmai szemlélettel.

A kiállítást január 5.-ig tekinthetik meg a Képviselői Irodaház aulájában a politikusok, majd 2011.-ben országos turnéra indulnak a képek.

A kiállítás honlapja: www.aszulesvaloditermeszete.eu.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkElsősegély tippek az ünnepekre
Következő cikkMi legyen a karácsonyi menü?

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..